,, ,

Erkekler Süper Ligi Şampiyonluk etabında ilk maçlar tamamlandı!

Spor 01.05.2024 - 10:54, Güncelleme: 01.05.2024 - 10:54 6492 kez okundu.
 

Erkekler Süper Ligi Şampiyonluk etabında ilk maçlar tamamlandı!

2023-24 Hentbol Sezonu’nda ilk maçlar tamamlandı. Sakarya BBSK ve Beşiktaş Safi Çimento, seride 1-0 öne geçti. Şampiyonluk ve sıralama etabı heyecanı devam ediyor.
2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler Süper Ligi Şampiyonluk Etabı'nda ilk maçlar tamamlandı. Sakarya BBSK , Beykoz Belediyesini 35-29'luk skorla geçerken, Beşiktaş Safi Çimento ise Spor Toto'yu 43-22 yenerek seride durumu 1-0'a getiren takımlar oldu. Şampiyonluk Etabı ilk tur müsabakalarında Beşiktaş Safi Çimento ve Spor Toto ile Sakarya BBSK ve Beykoz Belediyesi karşılaşmaları oynanacak. Şampiyonluk etabı ilk tur müsabakaları; üç müsabakalık serilerde, iki galibiyet üzerinden oynanacak. Bu serinin ilk iki maçı normal sezonu üst sırada tamamlayan takımın, üçüncü maçı normal sezonu daha alt sırada tamamlayan takımın sahasında oynanacak. Şampiyonluk etabı ilk tur müsabakalarında iki maç galip gelerek rakibini eleyen iki takım finale yükselecek. Play-Off Şampiyonluk Etabı final serisi ise beş müsabakalık seride üç galibiyet üzerinden oynanacak. Normal lig sezonunu beş ile sekizinci sıra arasında bitiren takımlar sıralama etabı oynayacak. Sıralama etabı ilk tur müsabakaları Köyceğiz Belediyesi ve Konya BBSK ile İzmir BBSK ve Nilüfer Belediyesi arasında oynanacak. Sıralama Etebı'nda ilk tur müsabakaları; üç müsabakalık serilerde, iki galibiyet üzerinden oynanacak. Bu serinin ilk iki maçı normal sezonu üst sırada tamamlayan takımın, üçüncü maçı normal sezonu daha alt sırada tamamlayan takımın sahasında oynanacak.
2023-24 Hentbol Sezonu’nda ilk maçlar tamamlandı. Sakarya BBSK ve Beşiktaş Safi Çimento, seride 1-0 öne geçti. Şampiyonluk ve sıralama etabı heyecanı devam ediyor.

2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler Süper Ligi Şampiyonluk Etabı'nda ilk maçlar tamamlandı.

Sakarya BBSK , Beykoz Belediyesini 35-29'luk skorla geçerken, Beşiktaş Safi Çimento ise Spor Toto'yu 43-22 yenerek seride durumu 1-0'a getiren takımlar oldu.

Şampiyonluk Etabı ilk tur müsabakalarında Beşiktaş Safi Çimento ve Spor Toto ile Sakarya BBSK ve Beykoz Belediyesi karşılaşmaları oynanacak. Şampiyonluk etabı ilk tur müsabakaları; üç müsabakalık serilerde, iki galibiyet üzerinden oynanacak. Bu serinin ilk iki maçı normal sezonu üst sırada tamamlayan takımın, üçüncü maçı normal sezonu daha alt sırada tamamlayan takımın sahasında oynanacak. Şampiyonluk etabı ilk tur müsabakalarında iki maç galip gelerek rakibini eleyen iki takım finale yükselecek. Play-Off Şampiyonluk Etabı final serisi ise beş müsabakalık seride üç galibiyet üzerinden oynanacak.

Normal lig sezonunu beş ile sekizinci sıra arasında bitiren takımlar sıralama etabı oynayacak. Sıralama etabı ilk tur müsabakaları Köyceğiz Belediyesi ve Konya BBSK ile İzmir BBSK ve Nilüfer Belediyesi arasında oynanacak. Sıralama Etebı'nda ilk tur müsabakaları; üç müsabakalık serilerde, iki galibiyet üzerinden oynanacak. Bu serinin ilk iki maçı normal sezonu üst sırada tamamlayan takımın, üçüncü maçı normal sezonu daha alt sırada tamamlayan takımın sahasında oynanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.