,, ,

Erşan Kuneri Kimdir?

Kimdir 28.03.2024 - 17:13, Güncelleme: 28.03.2024 - 17:13 3802+ kez okundu.
 

Erşan Kuneri Kimdir?

Cem Yılmaz’ın yarattığı kurgusal karakter Erşan Kuneri, Türk komedi dünyasının unutulmaz isimlerinden biri
Erşan Kuneri Türk komedi dünyasının en renkli ve unutulmaz karakterlerinden biridir. Cem Yılmaz tarafından yaratılan ve canlandırılan bu kurgusal karakter, ilk olarak “G.O.R.A.” filminde karşımıza çıkmıştır12. Erşan Kuneri Kimdir? Erşan Kuneri erotik film yapımcısı ve yönetmeni olarak tanımlanan bir karakterdir. Bu karakter, Cem Yılmaz’ın “G.O.R.A.” ve “Arif V 216” filmlerinde de yer almıştır. Erşan Kuneri’nin hikayesi, 1975-1978 yılları arasındaki sinema serüvenini anlatmaktadır Erşan Kuneri Dizisi Erşan Kuneri karakteri, 13 Mayıs 2022 tarihinde Netflix’te yayınlanan komedi türündeki Türk internet dizisinde de yer almıştır. Dizi, Erşan Kuneri’nin 80’li yıllarda farklı türlerde filmler çekme hikayesini konu almaktadır. Dizinin çekimleri Haziran 2021’de başlamış ve Eylül 2021’de sona ermiştir. Şu an dizinin 2. sezon çekimleri sürmektedir. Oyuncu Kadrosu Dizinin oyuncu kadrosunda birçok yetenekli isim yer alıyor. İşte o oyuncular: Cem Yılmaz (Erşan Kuneri) Zafer Algöz Ezgi Mola Çağlar Çorumlu Nilperi Şahinkaya Uraz Kaygılaroğlu Merve Dizdar Bülent Şakrak
Cem Yılmaz’ın yarattığı kurgusal karakter Erşan Kuneri, Türk komedi dünyasının unutulmaz isimlerinden biri

Erşan Kuneri Türk komedi dünyasının en renkli ve unutulmaz karakterlerinden biridir. Cem Yılmaz tarafından yaratılan ve canlandırılan bu kurgusal karakter, ilk olarak “G.O.R.A.” filminde karşımıza çıkmıştır12.

Erşan Kuneri Kimdir?
Erşan Kuneri erotik film yapımcısı ve yönetmeni olarak tanımlanan bir karakterdir. Bu karakter, Cem Yılmaz’ın “G.O.R.A.” ve “Arif V 216” filmlerinde de yer almıştır. Erşan Kuneri’nin hikayesi, 1975-1978 yılları arasındaki sinema serüvenini anlatmaktadır

Erşan Kuneri Dizisi
Erşan Kuneri karakteri, 13 Mayıs 2022 tarihinde Netflix’te yayınlanan komedi türündeki Türk internet dizisinde de yer almıştır. Dizi, Erşan Kuneri’nin 80’li yıllarda farklı türlerde filmler çekme hikayesini konu almaktadır. Dizinin çekimleri Haziran 2021’de başlamış ve Eylül 2021’de sona ermiştir. Şu an dizinin 2. sezon çekimleri sürmektedir.

Oyuncu Kadrosu
Dizinin oyuncu kadrosunda birçok yetenekli isim yer alıyor. İşte o oyuncular:

Cem Yılmaz (Erşan Kuneri)
Zafer Algöz
Ezgi Mola
Çağlar Çorumlu
Nilperi Şahinkaya
Uraz Kaygılaroğlu
Merve Dizdar
Bülent Şakrak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.