,, ,

İBB Belediye Başkan Adayları BaBaLa TV’de Karşı Karşıya geldi!

Siyaset 28.03.2024 - 13:13, Güncelleme: 28.03.2024 - 16:03 7272 kez okundu.
 

İBB Belediye Başkan Adayları BaBaLa TV’de Karşı Karşıya geldi!

Anavatan Partisi İstanbul adayı Umut Çınar, yaşlıların haklarını savunuyor. Ekrem İmamoğlu’na sorular yöneltti ve takipçisi olacağını belirtti
Anavatan Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Umut Çınar , yaşlıların haklarını savunma konusunda kararlı bir duruş sergiliyor. Ekrem İmamoğlu ’na yaşlıların hakları konusunda sorular yöneltti ve bu konunun takipçisi olacağını belirtti. Çınar, büyüklerimize ve yaşlılarımıza her zaman öncelik verdiğini vurgulayarak, bu değeri her platformda dile getirdi. Yaşlıların haklarını sorgulamak adına Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na bir soru yöneltti. Twitter hesabından bir paylaşımda bulunan Umut Çınar , şunları söyledi: “Önceliğimiz her zaman büyüklerimiz ve yaşlılarımızdır. Bu değeri her platformda dile getiriyoruz. Yaşlılarımızın haklarını sormak için Belediye Başkanı Sayın @Ekrem_İmamoğlu’na sorunu ve sorumuzu sorduk. İstanbullunun hakkını, hukukumuzu korumak için takipçisi olacağız. Her zaman soracağız, sorgulayacağız.”
Anavatan Partisi İstanbul adayı Umut Çınar, yaşlıların haklarını savunuyor. Ekrem İmamoğlu’na sorular yöneltti ve takipçisi olacağını belirtti

Anavatan Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Umut Çınar , yaşlıların haklarını savunma konusunda kararlı bir duruş sergiliyor. Ekrem İmamoğlu ’na yaşlıların hakları konusunda sorular yöneltti ve bu konunun takipçisi olacağını belirtti.

Çınar, büyüklerimize ve yaşlılarımıza her zaman öncelik verdiğini vurgulayarak, bu değeri her platformda dile getirdi. Yaşlıların haklarını sorgulamak adına Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na bir soru yöneltti.

Twitter hesabından bir paylaşımda bulunan Umut Çınar , şunları söyledi:

“Önceliğimiz her zaman büyüklerimiz ve yaşlılarımızdır. Bu değeri her platformda dile getiriyoruz. Yaşlılarımızın haklarını sormak için Belediye Başkanı Sayın @Ekrem_İmamoğlu’na sorunu ve sorumuzu sorduk. İstanbullunun hakkını, hukukumuzu korumak için takipçisi olacağız. Her zaman soracağız, sorgulayacağız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.