,, ,

Kolombiya'da Görüntülenen UFO'nun Gerçek Olduğu Onaylandı!

Dünya 17.02.2024 - 16:31, Güncelleme: 17.02.2024 - 16:31 14261+ kez okundu.
 

Kolombiya'da Görüntülenen UFO'nun Gerçek Olduğu Onaylandı!

Pilot Jorge A. Arteaga, Kolombiya’da kaydedilen ve ‘en iyi UFO görüntüsü’ olarak nitelendirilen bir olayı bildirdi. Olay, Kolombiya Hava Kuvvetleri tarafından doğrulandı.
Kolombiya 'nın Antioquia bölgesi üzerinde pilot Jorge A. Arteaga tarafından kaydedilen ve "şimdiye kadar görülmüş en iyi UFO görüntüsü" olarak nitelendirilen olay, resmi olarak doğrulandı. Görüntülerde, pilotun kokpitinden kaydedildiği görülen bir cisim, uçağın yakınında süzülürken görülüyor. Pilot Arteaga, gözlemlediği nesnenin balon, drone veya bildiği herhangi bir nesne olmadığını söylüyor. Görüntüyü kaydederken nesnenin hafifçe hareket ettiğini ve kendisine doğru gelmeye başladığını ifade eden Arteaga, korku yaşadığını da dile getiriyor. Arteaga, nesnenin bir balon olması halinde uçağın etkisinden dolayı uçup gideceğini savunuyor. Ayrıca, güneş veya helyum balonu olma ihtimalini de elden geçiriyor, çünkü gözlem 3.800 metre yükseklikte ve 5 derece civarında bir sıcaklıkta gerçekleşti. Olayın doğruluğu Kolombiya Hava Kuvvetleri tarafından da teyit edildi. Hava Kuvvetleri'nden yapılan açıklamada, "Görüntülerin kaynağı ve içeriği hakkında bir araştırma başlatıldı" denildi.
Pilot Jorge A. Arteaga, Kolombiya’da kaydedilen ve ‘en iyi UFO görüntüsü’ olarak nitelendirilen bir olayı bildirdi. Olay, Kolombiya Hava Kuvvetleri tarafından doğrulandı.

Kolombiya 'nın Antioquia bölgesi üzerinde pilot Jorge A. Arteaga tarafından kaydedilen ve "şimdiye kadar görülmüş en iyi UFO görüntüsü" olarak nitelendirilen olay, resmi olarak doğrulandı.

Görüntülerde, pilotun kokpitinden kaydedildiği görülen bir cisim, uçağın yakınında süzülürken görülüyor. Pilot Arteaga, gözlemlediği nesnenin balon, drone veya bildiği herhangi bir nesne olmadığını söylüyor. Görüntüyü kaydederken nesnenin hafifçe hareket ettiğini ve kendisine doğru gelmeye başladığını ifade eden Arteaga, korku yaşadığını da dile getiriyor.

Arteaga, nesnenin bir balon olması halinde uçağın etkisinden dolayı uçup gideceğini savunuyor. Ayrıca, güneş veya helyum balonu olma ihtimalini de elden geçiriyor, çünkü gözlem 3.800 metre yükseklikte ve 5 derece civarında bir sıcaklıkta gerçekleşti.

Olayın doğruluğu Kolombiya Hava Kuvvetleri tarafından da teyit edildi. Hava Kuvvetleri'nden yapılan açıklamada, "Görüntülerin kaynağı ve içeriği hakkında bir araştırma başlatıldı" denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.