,, ,

Perihan Özgezerim, İslamhaneleri Mahallesi’nde Muhtarlık İçin Yarışıyor

Gündem 25.03.2024 - 12:08, Güncelleme: 25.03.2024 - 12:08 4206+ kez okundu.
 

Perihan Özgezerim, İslamhaneleri Mahallesi’nde Muhtarlık İçin Yarışıyor

Perihan Özgezerim, İslamhaneleri Mahallesi’nde muhtar adayı. Ayşe Kaşıkırık, Küresel Eşitlik ve Kapsayıcılık Ağı Derneği Başkanı, onu destekliyor
Küresel Eşitlik ve Kapsayıcılık Ağı Derneği Başkanı Ayşe Kaşıkırık, İslamhaneleri Mahallesi ’nde Muhtar Adayı Perihan Özgezerim ’in Destekçisi Ağrı doğumlu ve Bodrum ’da büyüyen Perihan Özgezerim , 2011 yılında Adana Çukurova Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. Son 10 yıldır birçok iş sektöründe İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı olarak görev yaptı. Özgezerim, toplumsal sorunlara çözüm arayışı ve çevresindeki insanlara profesyonel açıdan destek olma isteğiyle Uzaktan Eğitimden 4 yıllık Sosyal Hizmetler bölümünü tamamladı. Özgezerim, Türkiye genelinde kadın adayları destekleme konusunda ciddi çalışmalar yürüten Kadın Platformları’nın önemine dikkat çekti. Mahalledeki kadınlarla gönüllü iletişimle yürüttüğü çalışmaları ve mahalleli kadın ve çocukları Bodrum’daki etkinlik ve sosyal aktivitelere ulaştırma çabalarını anlattı. Özgezerim, mahalle kadınlarının kendi adaylarını çıkarıp kendi adaylarını görmek istediklerini ve onları en iyi anlayan kişinin kadınlar olduğunu belirtti. 2023 yılı başında başlayan bu adaylaşma süreci, Özgezerim’in muhtarlık adaylığıyla şekillendi. Özgezerim, kadın muhtar olarak mahalledeki kadınların istediği kursları açtırmak, mesleki eğitimle meslek sahibi olmalarını sağlamak ve mahalle kadınlarının birlik içinde çalışabileceği bir Kadın Kooperatifi’ne öncülük etmek istediğini belirtti. Mahallenin daha temiz, düzenli, huzurlu ve güvenli bir mahalle olmasını sağlayacak çalışmaları başlatmayı hedeflediğini ifade etti. Özgezerim, yerel siyasete ilgi duyan ve muhtar olmak isteyen kadınlara, bir umut olduğunu ve hayallerini gerçekleştirmek için durmadan çalışmalar yapmaları gerektiğini söyledi. Kendilerine güvenmelerini ve attıkları adımları sağlam atarak pes etmemelerini önerdi. Özgezerim, kadınların daha planlı olduğunu ve birçok karmaşık işi yönetebildiğini belirtti. Kadınların mahallelerindeki ve evlerindeki komşularının temel sorunlarını bildiğini ve mahalle kadınlarının muhtarlıkla daha kolay iletişim kurabildiğini ifade etti. Bu nedenle, kadınların muhtarlık biriminde daha başarılı olabileceğini belirtti. Özgezerim, muhtarlığın bir sosyal hizmet işi olduğunu ve insanları seven, önem veren ve sorunlarına çözüm bulmak için elçilik yapan bir birim olduğunu belirtti. Muhtarlık görevleri ve mesleki birikiminin verdiği tecrübeyle, mahallesinin sesi olmayı ve mahallenin görünürlüğünü artırmayı hedeflediğini belirtti. İslamhaneleri Mahallesi’nin hak ettiği gelişmişlik seviyesine ulaşmak için herkesi oy kullanmaya ve desteğe çağırdı.
Perihan Özgezerim, İslamhaneleri Mahallesi’nde muhtar adayı. Ayşe Kaşıkırık, Küresel Eşitlik ve Kapsayıcılık Ağı Derneği Başkanı, onu destekliyor

Küresel Eşitlik ve Kapsayıcılık Ağı Derneği Başkanı Ayşe Kaşıkırık, İslamhaneleri Mahallesi ’nde Muhtar Adayı Perihan Özgezerim ’in Destekçisi

Ağrı doğumlu ve Bodrum ’da büyüyen Perihan Özgezerim , 2011 yılında Adana Çukurova Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. Son 10 yıldır birçok iş sektöründe İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı olarak görev yaptı. Özgezerim, toplumsal sorunlara çözüm arayışı ve çevresindeki insanlara profesyonel açıdan destek olma isteğiyle Uzaktan Eğitimden 4 yıllık Sosyal Hizmetler bölümünü tamamladı.

Özgezerim, Türkiye genelinde kadın adayları destekleme konusunda ciddi çalışmalar yürüten Kadın Platformları’nın önemine dikkat çekti. Mahalledeki kadınlarla gönüllü iletişimle yürüttüğü çalışmaları ve mahalleli kadın ve çocukları Bodrum’daki etkinlik ve sosyal aktivitelere ulaştırma çabalarını anlattı.

Özgezerim, mahalle kadınlarının kendi adaylarını çıkarıp kendi adaylarını görmek istediklerini ve onları en iyi anlayan kişinin kadınlar olduğunu belirtti. 2023 yılı başında başlayan bu adaylaşma süreci, Özgezerim’in muhtarlık adaylığıyla şekillendi.

Özgezerim, kadın muhtar olarak mahalledeki kadınların istediği kursları açtırmak, mesleki eğitimle meslek sahibi olmalarını sağlamak ve mahalle kadınlarının birlik içinde çalışabileceği bir Kadın Kooperatifi’ne öncülük etmek istediğini belirtti. Mahallenin daha temiz, düzenli, huzurlu ve güvenli bir mahalle olmasını sağlayacak çalışmaları başlatmayı hedeflediğini ifade etti.

Özgezerim, yerel siyasete ilgi duyan ve muhtar olmak isteyen kadınlara, bir umut olduğunu ve hayallerini gerçekleştirmek için durmadan çalışmalar yapmaları gerektiğini söyledi. Kendilerine güvenmelerini ve attıkları adımları sağlam atarak pes etmemelerini önerdi.

Özgezerim, kadınların daha planlı olduğunu ve birçok karmaşık işi yönetebildiğini belirtti. Kadınların mahallelerindeki ve evlerindeki komşularının temel sorunlarını bildiğini ve mahalle kadınlarının muhtarlıkla daha kolay iletişim kurabildiğini ifade etti. Bu nedenle, kadınların muhtarlık biriminde daha başarılı olabileceğini belirtti.

Özgezerim, muhtarlığın bir sosyal hizmet işi olduğunu ve insanları seven, önem veren ve sorunlarına çözüm bulmak için elçilik yapan bir birim olduğunu belirtti. Muhtarlık görevleri ve mesleki birikiminin verdiği tecrübeyle, mahallesinin sesi olmayı ve mahallenin görünürlüğünü artırmayı hedeflediğini belirtti. İslamhaneleri Mahallesi’nin hak ettiği gelişmişlik seviyesine ulaşmak için herkesi oy kullanmaya ve desteğe çağırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.