,, ,

Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, Maltepe’nin Ticaretini ve Doğal Güzelliklerini Artırmayı Hedefliyor

Gündem 28.03.2024 - 14:19, Güncelleme: 28.03.2024 - 14:20 3355+ kez okundu.
 

Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, Maltepe’nin Ticaretini ve Doğal Güzelliklerini Artırmayı Hedefliyor

Prof. Dr. Ömer Bolat, Maltepe’nin ticaretini ve doğal güzelliklerini artırmayı hedefliyor. Adaletli ve sürdürülebilir kalkınma için gerekli adımlar atılıyor.
Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat , İstanbul’un en güzel sahil şeritlerinden birine sahip olan ve her gün binlerce insanı ağırlayan Maltepe ’de sanayici ve iş insanlarıyla bir araya geldi. Buluşmada, Maltepe’nin ticaretini ve doğal güzelliklerini artırarak adaletli ve sürdürülebilir kalkınmanın sağlanması konuşuldu. Maltepe’de 8.329 esnaf ve sanatkâr, 1 esnaf odasında faaliyet gösteriyor. 2005-Şubat 2024 döneminde ise 8.690 adet kullandırım kapsamında Maltepeli esnaf kardeşlerimize sağlanan kredi tutarı 1 milyar 394 milyon TL’ye ulaştı. Ayrıca, Eximbank aracılığıyla Maltepeli ihracatçı firmalara 2002-2024 yılları arasında toplam 2,1 milyar dolar destek sağlandı. İstanbul ve Maltepe’nin ekonomik ve sosyal açıdan atılımları için gerekli bütün adımları, Cumhur İttifakı Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi ’nin STK ve yerel yönetimlerdeki tecrübesi ve insan odaklı belediyecilik anlayışı ile atmaya devam edileceği belirtildi.
Prof. Dr. Ömer Bolat, Maltepe’nin ticaretini ve doğal güzelliklerini artırmayı hedefliyor. Adaletli ve sürdürülebilir kalkınma için gerekli adımlar atılıyor.

Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat , İstanbul’un en güzel sahil şeritlerinden birine sahip olan ve her gün binlerce insanı ağırlayan Maltepe ’de sanayici ve iş insanlarıyla bir araya geldi. Buluşmada, Maltepe’nin ticaretini ve doğal güzelliklerini artırarak adaletli ve sürdürülebilir kalkınmanın sağlanması konuşuldu.

Maltepe’de 8.329 esnaf ve sanatkâr, 1 esnaf odasında faaliyet gösteriyor. 2005-Şubat 2024 döneminde ise 8.690 adet kullandırım kapsamında Maltepeli esnaf kardeşlerimize sağlanan kredi tutarı 1 milyar 394 milyon TL’ye ulaştı. Ayrıca, Eximbank aracılığıyla Maltepeli ihracatçı firmalara 2002-2024 yılları arasında toplam 2,1 milyar dolar destek sağlandı.

İstanbul ve Maltepe’nin ekonomik ve sosyal açıdan atılımları için gerekli bütün adımları, Cumhur İttifakı Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi ’nin STK ve yerel yönetimlerdeki tecrübesi ve insan odaklı belediyecilik anlayışı ile atmaya devam edileceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.