,, ,

Yalı Çapkını Dizisinin İfakat’ı Evlat Sahibi Olma Konusunu Açıkladı

Magazin 07.03.2024 - 12:58, Güncelleme: 07.03.2024 - 12:58 11351+ kez okundu.
 

Yalı Çapkını Dizisinin İfakat’ı Evlat Sahibi Olma Konusunu Açıkladı

Yalı Çapkını’nın İfakat’ı, Gülçin Santırcıoğlu, çocuk sahibi olmayı düşünmediğini ve seyahat etmeyi tercih ettiğini açıkladı
Yalı Çapkını dizisinin sevilen karakteri İfakat ’ı canlandıran başarılı oyuncu Gülçin Santırcıoğlu , katıldığı bir televizyon programında evlat sahibi olmama sebebini açıkladı. Santırcıoğlu, çocuk sahibi olmayı hiç düşünmediğini, düşünmediğini ve düşünmeyeceğini belirtti. Bu durumu “Bencillik” olarak nitelendirenler olduğunu fakat kendisinin bu konuyu masraflar ya da “bu hayata çocuk getirilmez” diyerek basite indirgemediğini ifade etti. Oyuncu, “Ben gerçekten gezmeyi tercih ediyorum o parayla” diyerek, çocuk sahibi olmak yerine seyahat etmeyi tercih ettiğini belirtti.
Yalı Çapkını’nın İfakat’ı, Gülçin Santırcıoğlu, çocuk sahibi olmayı düşünmediğini ve seyahat etmeyi tercih ettiğini açıkladı

Yalı Çapkını dizisinin sevilen karakteri İfakat ’ı canlandıran başarılı oyuncu Gülçin Santırcıoğlu , katıldığı bir televizyon programında evlat sahibi olmama sebebini açıkladı.

Santırcıoğlu, çocuk sahibi olmayı hiç düşünmediğini, düşünmediğini ve düşünmeyeceğini belirtti. Bu durumu “Bencillik” olarak nitelendirenler olduğunu fakat kendisinin bu konuyu masraflar ya da “bu hayata çocuk getirilmez” diyerek basite indirgemediğini ifade etti.

Oyuncu, “Ben gerçekten gezmeyi tercih ediyorum o parayla” diyerek, çocuk sahibi olmak yerine seyahat etmeyi tercih ettiğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.