,, ,

Yusuf Güney’den Çarpıcı Açıklama: ‘Sevgilim Andromeda Galaksi’nde

Magazin 26.03.2024 - 10:14, Güncelleme: 26.03.2024 - 10:14 7804+ kez okundu.
 

Yusuf Güney’den Çarpıcı Açıklama: ‘Sevgilim Andromeda Galaksi’nde

Ünlü sanatçı Yusuf Güney, Andromeda Galaksi’ndeki 100 yaşındaki sevgilisi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu
Ünlü sanatçı Yusuf Güney , özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Güney, “Dünya üzerinde bir sevgilim yok. Andromeda Galaksi’de 32-26 DDGC’de bir hatunla beraberim” dedi. Güney, galaktik sevgilisi hakkında da bilgi verdi: “Kendisi 900 yaşına kadar yaşayabiliyor. Ve şu anda 100 yaşında, çok güzel bir kadın. Dünyaya göre 18 yaşında…” şeklinde konuştu. Bu ilginç açıklamalar, Yusuf Güney ’in hayranları arasında büyük bir merak uyandırdı.
Ünlü sanatçı Yusuf Güney, Andromeda Galaksi’ndeki 100 yaşındaki sevgilisi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu

Ünlü sanatçı Yusuf Güney , özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Güney, “Dünya üzerinde bir sevgilim yok. Andromeda Galaksi’de 32-26 DDGC’de bir hatunla beraberim” dedi.

Güney, galaktik sevgilisi hakkında da bilgi verdi: “Kendisi 900 yaşına kadar yaşayabiliyor. Ve şu anda 100 yaşında, çok güzel bir kadın. Dünyaya göre 18 yaşında…” şeklinde konuştu. Bu ilginç açıklamalar, Yusuf Güney ’in hayranları arasında büyük bir merak uyandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.