,, ,

Amatör ve Sportif Olta Balıkçılığı Federasyonu 4. Olağan Genel Kurulunu Gerçekleştirdi!

Gündem 01.07.2024 - 17:07, Güncelleme: 01.07.2024 - 17:13 2257 kez okundu.
 

Amatör ve Sportif Olta Balıkçılığı Federasyonu 4. Olağan Genel Kurulunu Gerçekleştirdi!

Ülkemizin farklı illerinden 15 resmi derneğin ve binlerce doğa aşığı olta balıkçısının katılımıyla ASOF - Amatör ve Sportif Olta Balıkçılığı Federasyonu'nun 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı tamamlandı.
30 Haziran 2024 Tarihinde Ülkemizin değişik illerinden resmi 15 dernek ve onlara üye binlerce doğa aşığı olta balıkçısı ile sürdürülebilir balıkçılık ve yaşanabilir bir doğal hayat için ilgili kurum ve kuruluşlar ile işbirliği içerisinde faaliyetlerini yürütüp adından sıklıkla söz ettiren ASOF - Amatör ve Sportif Olta Balıkçılığı Federasyonu ’nun 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti.  AŞTİ - Bugsaş Konferans Salonu’nda yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısı öğlen 12.00’de başlayıp 16.00’da son buldu.. Federasyonun kurulumundan bu yana Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Mustafa Serkan inanç ’ın Divan Heyetine sunduğu çarşaf liste toplantıya katılanların tamamının oyu ile kabul edildi.  Gerçekleşen Olağan Genel Kurul Toplantısı sonrasında 3 yıl süre ile görev alacak olan ASOF Asıl Kurulları aşağıdaki şekilde oluşmuştur.  YÖNETİM KURULU ASIL Başkan: Mustafa Serkan İnanç Genel Sekreter: Bahadır Muharrem Can Sayman Üye: Semih Kolçak Başkan Yardımcısı: Gökhan Koni Başkan Yardımcısı: Özden Aydın Şimşek Başkan Yardımcısı: İsmail Gültekin Başkan Yardımcısı: İbrahim Şen DENETİM KURULU ASIL Denetim Kurulu Başkanı: Mustafa Turan Denetim Kurulu Üyesi: Mehmet Tarık Ersal Denetim Kurulu Üyesi: Mustafa Orhan
Ülkemizin farklı illerinden 15 resmi derneğin ve binlerce doğa aşığı olta balıkçısının katılımıyla ASOF - Amatör ve Sportif Olta Balıkçılığı Federasyonu'nun 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı tamamlandı.

30 Haziran 2024 Tarihinde Ülkemizin değişik illerinden resmi 15 dernek ve onlara üye binlerce doğa aşığı olta balıkçısı ile sürdürülebilir balıkçılık ve yaşanabilir bir doğal hayat için ilgili kurum ve kuruluşlar ile işbirliği içerisinde faaliyetlerini yürütüp adından sıklıkla söz ettiren ASOF - Amatör ve Sportif Olta Balıkçılığı Federasyonu ’nun 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti. 
AŞTİ - Bugsaş Konferans Salonu’nda yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısı öğlen 12.00’de başlayıp 16.00’da son buldu..
Federasyonun kurulumundan bu yana Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten  Mustafa Serkan inanç ’ın Divan Heyetine sunduğu çarşaf liste toplantıya katılanların tamamının oyu ile kabul edildi. 

Gerçekleşen Olağan Genel Kurul Toplantısı sonrasında 3 yıl süre ile görev alacak olan ASOF Asıl Kurulları aşağıdaki şekilde oluşmuştur. 
YÖNETİM KURULU ASIL
Başkan: Mustafa Serkan İnanç
Genel Sekreter: Bahadır Muharrem Can
Sayman Üye: Semih Kolçak
Başkan Yardımcısı: Gökhan Koni
Başkan Yardımcısı: Özden Aydın Şimşek
Başkan Yardımcısı: İsmail Gültekin
Başkan Yardımcısı: İbrahim Şen

DENETİM KURULU ASIL
Denetim Kurulu Başkanı: Mustafa Turan
Denetim Kurulu Üyesi: Mehmet Tarık Ersal
Denetim Kurulu Üyesi: Mustafa Orhan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.