Banu El Kimdir, Kaç Yaşında? Banu El Hayatı ve Biyografisi

Banu El 30 Ağustos 1981 tarihinde Hamburg, Almanya'da doğmuştur. Babası Türk, annesi Alman'dır. Ailesi, Banu El 'in 5 yaşındayken Türkiye'ye taşınmıştır. Banu El ilk ve orta öğrenimini Kocaeli'nde tamamlamıştır. Liseyi ise İstanbul'da Galatasaray Lisesi'nde okumuştur.

Banu El üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'nde tamamlamıştır. Üniversite yıllarında sunuculuk ve habercilik alanında kendini geliştirmeye başlamıştır. Üniversiteden mezun olduktan sonra Habertürk TV'de muhabir olarak çalışmaya başlamıştır. Bir süre Habertürk TV'de muhabir olarak çalışan Banu El daha sonra Kanal D'ye transfer olmuştur. Kanal D'de haber spikeri olarak görev yapmıştır.

Banu El 2011 yılında A Haber'e transfer olmuştur. A Haber'de haber spikeri ve sunucu olarak görev yapmaktadır. Banu El evli ve bir çocuk annesidir.

Banu El güzelliği ve başarılı sunuculuğu ile dikkat çeken bir isimdir. A Haber'de yayınlanan "Gündem" programının sunuculuğunu yapmaktadır. Banu El programında Türkiye ve dünya gündemini değerlendirmektedir. Banu El aynı zamanda A Haber'in internet sitesinde de köşe yazarlığı yapmaktadır.

Banu El Türkiye'nin en başarılı haber spikeri ve sunucularından biridir. Güzelliği, başarılı sunuculuğu ve bilgi birikimi ile dikkat çeken bir isimdir. Banu El Türkiye'nin en çok izlenen haber kanallarından biri olan A Haber'de önemli bir görev üstlenmektedir.