Ceyda Ateş ve Eşi, Amerika’da Restoran İşine Girdi

Efsane dizi " Adını Feriha Koydum "da canlandırdığı Hande karakteriyle hafızalara kazınan başarılı oyuncu Ceyda Ateş , iş insanı Buğra Toplusoy ile evlenip Amerika'ya yerleşmişti. Son olarak Ateş ve eşi, Amerika'da restoran zinciri satın alarak yeni bir yatırıma imza attı.

Başarılı Oyunculuktan Yatırımcılığa

"Adını Feriha Koydum", "Evlerden Biri" ve "O Hayat Benim" gibi projelerdeki başarılı performansıyla tanınan Ceyda Ateş, Buğra Toplusoy ile evlendikten sonra ABD'ye yerleşti. Ateş, sosyal medya paylaşımlarıyla yurt dışındaki yaşamını takipçileriyle paylaşmaya devam ediyor. Bir kızı da olan Ateş, sık sık yaşamına dair kesitleri YouTube yayınlarında anlatıyor.

Yeni Yatırım: Restoran Zinciri

Mynet'in haberine göre, Ceyda Ateş ve eşi Buğra Toplusoy, Amerika'da iki restoran satın aldı. Ateş, yaptığı açıklamada, "Buğra değişik bir yatırıma girdi. İki tane restoran satın aldı. Bowl yapıyorsunuz, kendi isteklerinizle yemeğinizi oluşturuyorsunuz," dedi.

"Yatırım Yapmak İstedik"

Ateş, yeni yatırımlarıyla ilgili olarak, "Eline böyle bir fırsat geçti, yatırım yapmak istedi ve o yüzden de bambaşka bir döngüde şu anda kendisi," ifadelerini kullandı. Buğra Toplusoy ise, "Burası kötü yönetiliyordu, alalım dedik, büyütmek için... Fırsat olarak gördük. E2'ye uygun, satması çok kolay bir işletme," açıklamasında bulundu.

Ceyda Ateş ve Buğra Toplusoy'un bu yeni girişimi, çiftin iş dünyasında da başarılı olma hedeflerini ortaya koyuyor. Amerika'da aldıkları restoran zinciri ile yeni bir maceraya atılan çift, bu yatırımla birlikte büyük bir başarı hedefliyor.