Fulden Uras’tan Sevenlerine Duygusal Çağrı: Bir Kez Daha Ameliyat Olacak

Uzun yıllardır kanserle mücadele eden ve 22 kez bıçak altına yatan ünlü sanatçı Fulden Uras , yeniden ameliyat masasına yatmaya hazırlanıyor. Ben Ağlarım , Aşka Çare Yok ve Aşkından Ölmem Mi Lazım gibi şarkılarıyla müzik dünyasında iz bırakan Uras, gençlik yıllarından bu yana sağlık sorunlarıyla başa çıkıyor.

Son 13 yılda sayısız ameliyat geçiren Uras, bu kez kanserin nüksetmesi nedeniyle iki göğsünü birden aldıracak. Instagram hesabından yaptığı paylaşımda sevenlerinden dua isteyen sanatçı, zorlu sürecini şu sözlerle anlattı: "Bu son olacak inanıyorum, zaten alınacak başka bir şey de kalmıyor. Cuma sabahı 8'de operasyonum var. Uzun bir ameliyat olacak, dualarınızı eksik etmezseniz çok sevinirim."

Hastalığıyla savaşırken annesinin vefatıyla derin bir acı yaşayan Uras, geçmişte verdiği röportajda, "Ben 13 yaşımdan beri hastanelerden çıkmayan biriyim, bunlara alıştım" demişti. Sevdiklerini kaybetmenin acısıyla başa çıkarken kendi acılarını ertelediğini de ekleyen sanatçı, "Çevremi toparlamaya çalışmaktan kendi acımı unuttum, ama o acılar beni hastanelik ediyor" diyerek yaşadığı zorlukları dile getirdi.

Son olarak göğüs ameliyatı geçirecek olan Uras, "Göğüslerimi alsınlar, bitsin. Ben buna razıyım, ama o acıları bir daha yaşamayayım, çok zor..." ifadeleriyle mücadelesini sürdürdüğünü belirtti. Sevenleri, Uras'a bu zorlu yolculukta destek mesajları yağdırırken, dualarını eksik etmeyeceklerini belirtti.