Gülben Ergen’den Perakende Günleri’nde İlham Dolu Konuşma

Gülben Ergen Haliç Kongre Merkezinde düzenlenen, 23. Perakende Günleri’ne konuşmacı olarak katıldı. Ergen Filistin 'deki soykırımdan hayvan haklarına kadar birçok konuda fikir belirtti ve dinleyicilere ilham kaynağı oldu…
 
Gülben Ergen önceki gün Haliç Kongre Merkezi’nde bu yıl 23’üncüsü düzenlenen Perakende Günleri’ne konuşmacı olarak katıldı. Perakende günlerinin kurucusu Suat Soysal ile ‘İlham Vermek’ konusunda sohbet eden Gülben Ergen, İsrail’in Filistin’de yaptığı soykırımı kınadı ve bunu “Katliam” olarak nitelendirdi. Gündemdeki konulardan bahseden Gülben Ergen sokak köpeklerinin uyutulması konusunda ise bunun insanlık dışı olacağını söyledi.
 
Kendisini mutsuz eden işler yapmadığını belirten Gülben Ergen "İnsanın başarısıyla sahip olduğu söz hakkı çok orantılı bir şey. Seçen değil seçilen olduğum zamanlar vardı. Şimdi benim çalışma prensiplerime uymayacak, titiz olmayan, vaktinde yetişemeyen, detaylı çalışmayan kimseyle çalışmıyorum. Ben çok prensipli birisiyim. Erken kalkarım, vaktinden önce giderim. 30 senenin sonunda prensipli ve çalışkan olmaktan başka yol olmadığını gördüm. Çalışkan ve prensipliyseniz, işinize saygılıysanız daha güzel bir sonuç alıyorsunuz" sözleriyle katılımcılara ilham verdi.