Güzel Aşklar Diyarı: Kapadokya’da Geçen Büyüleyici Bir Aşk Hikayesi

Kanal D’nin merakla beklenen yeni sezon dizilerinden " Güzel Aşklar Diyarı ", ünlü isimlerle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Halil Ergün ve Meltem Cumbul gibi usta oyuncuların da yer aldığı bu iddialı yapım, Kanal D’nin yaz sezonunda başlattığı dizi ve programların ardından yeni projeleriyle adından söz ettirmeye devam ettiğini gösteriyor.

İstanbul’da gerçekleşen ilk okuma provasının ardından, dizinin çekimleri Kapadokya’da başladı ve setten yayınlanan ilk kamera arkası fotoğrafları sosyal medyada büyük ilgi topladı. İzleyiciyi büyüleyecek sahnelerin sinyallerini veren görseller, dizinin heyecanını daha da artırdı.

"Güzel Aşklar Diyarı", Medyapım ve Boyut Film’in ortak yapımı olarak, Fatih Aksoy’un yapımcılığında izleyiciyle buluşacak. Senaryosunu Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal ’ın kaleme aldığı dizi, Kapadokya ’nın büyüleyici atmosferinde geçen bir aşk hikayesini anlatıyor. Alaca ailesinin gizem dolu geçmişi ve iki yabancının büyük aşkı etrafında şekillenen dizi, Deniz karakterinin (Özgü Kaya) sürpriz gelişi ile aile içindeki dengelerin nasıl alt üst olduğunu gözler önüne serecek.

Dizi, yalnızca hikayesi ile değil, aynı zamanda çekim mekanlarıyla da dikkat çekecek. Kapadokya’nın eşsiz manzaraları, Karadeniz Bölgesi ve Diyarbakır’ın doğal güzellikleriyle birleşerek seyirciye görsel bir şölen sunacak.

Kadrosunda Halil Ergün , Özgü Kaya , Burak Berkay Akgül , Meltem Cumbul , Melis Birkan , Ege Kökenli gibi güçlü oyuncuları buluşturan "Güzel Aşklar Diyarı"nın müzikleri de ünlü sanatçı Mahsun Kırmızıgül imzası taşıyor.

Büyük bir merakla beklenen "Güzel Aşklar Diyarı", bu akşam Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.