Hande Yener'den Dikkat Çeken Sözler: "Bazıları Konuşur, Bazıları Yapar"

Ünlü pop müziği sanatçısı Hande Yener , 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Girne ’de bir otelde sahne aldı. Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yener, Zafer Bayramı’nın anlam ve önemine vurgu yaparak, “Bu bayram bizim için çok değerli. Ülkemiz için daha nice güzel bayramlar diliyorum,” dedi.

Yener, son dönemde çıkardığı şarkılar ve yoğun konser programı hakkında gelen soruları da yanıtladı. Enerjisini nereden bulduğu sorulduğunda, “Türkiye’nin her yerinde hissettiğim sevgi ve sıcaklık beni motive ediyor. Bu yüzden mümkün olduğunca her yere gitmek istiyorum. Tüm şehirlerde sahne almak bana büyük keyif veriyor. Enerjimi bu sevgiden alıyorum,” açıklamasını yaptı.

Basın toplantısında Yener’in sahne kıyafetleri ve müzik tarzı da gündeme geldi. Kariyerinin başından beri eleştirilere maruz kaldığı hatırlatıldığında, Yener bu konuda samimi açıklamalarda bulundu: “Zamanla insanlar her şeye alışıyor; sıradanlığa da, farklılığa da. Hepimizi tek bir kalıba sokmak istiyorlar ama biz hepimiz farklıyız. Ben farklılıklarımı öne çıkarmayı tercih ettim. İlk başlarda bu çok zordu. Kendi aileniz bile sizi anlamayabiliyor. Hayallerinizden bahsederken bile, ‘Bu nasıl şarkıcı olacak?’ diyorlar. Ama işte, bazıları konuşur, bazıları yapar,” diyerek esprili bir yanıt verdi.