Mehmet Cengiz: Milletime Hibe Ettim

Cengiz Holding Yönetim kurulu başkanı Mehmet Cengiz : önemli açıklamalarda bulundu. Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ili etkileyen deprem felaketinin ardından tüm gücüyle sahada olup Depremzedelere hızla destek olup 3 Milyar TL ‘ de maddi yardımda bulunan Mehmet Cengiz, “Ben bu yardımı alın terimle millete hibe ettim” dedi..

 

Cengiz Holding yönetim kurulu Başkanı Mehmet Cengiz , CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 'nun kendisine yönelik sözlerine yanıt verdi.

Mehmet Cengiz yaptığı açıklamada, "Bu acı günde böyle şey konuşulur mu ya. Yardımla ilgili borcum çıkarsa ( Kemal Kılıçdaroğlu ) bunu o borçtan düşmesin. Ben bu yardımı alın terimle millete hibe ettim. Çok yadırgadım" dedi.' 'Şuan da 50 bin kişiye ekmek veriyorum. Sen de yap. Ben devamlı yapıyorum. Ben paramı yurt dışına kaçırmıyorum, Türkiye'ye yatırım yapıyorum. Beni eleştirenlere diyorum ki gelin sizler de kurulun Güney Doğu'ya. Terör varken ben oraya gittim. Öyle atmakla olmuyor. Borcum çıkarsa (Kemal Kılıçdaroğlu) bunu o borçtan düşmesin. Ben bu yardımı alın terimle millete hibe ettim. Çıkarsa borcum onu da öderim. Gündeme getirmek için başka bir şey bulamadılar bunu buldular. Ben bunu çok yadırgıyorum.'' diye konuştu. (