Başkan Beyen, Muhasebeci ve Mali Müşavirlerle Bir Araya Geldi!

Gaziemir Esnaf Ve Sanatkarlar Odası tarafından organize edilen kahvaltı etkinliğinde Başkan Süleyman Beyen , Gaziemir'de görev yapan muhasebeci ve mali müşavirlerle bir araya geldi.

Etkinlikte, esnaf odasına kayıtlı üyelerden gelen sorun, istek ve öneriler ele alındı. Başkan Beyen, Gaziemir Esnaf Odası ve İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği 'nin (İesob) çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ayrıca sektördeki yeni gelişmeler hakkında da katılımcıları bilgilendirdi.

Başkan Beyen, muhasebeci ve mali müşavirlerin esnafların gelişimine önemli katkılar sağladığını vurguladı. Konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Öncelikle, esnaflarımıza vermiş olduğunuz emek ve özveri için teşekkür ederim. Bunun yanında yeri geldiğinde engin bilgilerinizi bizlerle paylaştığınız için ayrıca teşekkürler. Muhasebe camiası çalışanlarımız, paydaş kurumlarımız, kaliteli hizmet sunarak, esnaflarımızın gelişimine katkı vererek, güvenilir işletme danışmanlığı vizyonuyla ülkemize ve işletmelere hizmet vermekte. Siz değerli muhasebeci ve mali müşavirlere mükelleflerini mali ve finansal anlamda çok iyi yönlendirmek ve sağlam bütçelerle onların geleceğe dair sağlam adım atmalarını sağlamak anlamında ciddi bir vazife düşmekte. Bu etkinliğimizde yanımızda olduğunuz için teşekkür eder, saygılarımızı sunarız. Bugün burada bizlerle birlikte olan herkese katılımları için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Meslek hayatınızdaki başarılarınız daim olsun."

Başkan Beyen, konuşmasının ardından katılımcılara birer plaket takdim etti.

Muhasebeci ve mali müşavirler de bu vesileyle bir araya geldiklerinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Başkan Beyen'i bu güzel organizasyon nedeniyle tebrik ettiler. Bu tarz etkinliklerle, yoğun iş temposunda meslektaşlarıyla istişare yapma fırsatı bulduklarını ifade ettiler.

Etkinlik, keyifli sohbetler ve fikir alışverişleriyle sona erdi.