Kirli Sepeti Dizisi Oyuncuları, Konusu ve Kanalı

Kirli Sepeti , Medyapım imzalı, ilk bölümü 24 Eylül 2023 tarihinde Fox TV'de yayınlanan, yönetmenliğini Ece Erdek Koçoğlu 'nun üstlendiği, senaryosunu Merve Girgin Aytekin ve Nermin Yıldırım 'ın kaleme aldığı dram türündeki Türk televizyon dizisidir.

Konusu:

Kirli Sepeti, İstanbul'un zengin muhitlerinden birinde yer alan butik bir sitede çalışan hizmetliler ve işverenleri arasındaki uçuruma ve iç içe geçmiş hayatlarına odaklanıyor. Zengin bir aileden gelen Zeliha (Ayça Bingöl), maddi sıkıntılar yaşayan ve temizlikçi olarak çalışan Nezihe (Ceren Moray) ile tanışır. Bu tanışıklıktan sonra Zeliha'nın hayatı altüst olur ve sitedeki diğer hizmetlilerle de yakınlaşmaya başlar. Dizide, farklı sosyal statülere sahip insanların birbirleriyle olan ilişkileri, önyargılar, sınıf farkları ve hayatta kalma mücadelesi gibi temalar işleniyor.

Oyuncular:

Ayça Bingöl (Zeliha Gürsoy): Zengin bir aileden gelen ve sitedeki hizmetlilerle yakınlaşan bir kadın. Ceren Moray (Nezihe Doğan): Maddi sıkıntılar yaşayan ve temizlikçi olarak çalışan bir kadın. Cansu Tosun (Ayşe Öztürk): Sitedeki diğer hizmetlilerden biri. Serkay Tütüncü (Ege Gürsoy): Zeliha'nın eşi. Halil İbrahim Ceyhan (Murat Doğan): Nezihe'nin kocası. Melisa Döngel (Elif Gürsoy): Zeliha ve Ege'nin kızı. Gözde Seda Altuner (Sema Doğan): Nezihe'nin kayınvalidesi. Bestemsu Özdemir (Seda): Sitedeki diğer hizmetlilerden biri. Aleyna Özgeçen (Didem): Sitedeki diğer hizmetlilerden biri. Deniz Sarıkaş (Gizem): Sitedeki diğer hizmetlilerden biri. Nihan Doğa (Ece): Zeliha ve Ege'nin kızı. Serhat Kılıç (Kadir): Sitedeki güvenlik görevlisi. Devrim Yakut (Neriman): Zeliha'nın annesi.

Kanalı:

Kirli Sepeti dizisi, Fox TV'de her Pazar günü saat 20.00'de yayınlanmaktadır.

Diğer Bilgiler:

Dizinin çekimleri İstanbul'da gerçekleşmektedir. Dizinin müzikleri Aytekin Ataş tarafından hazırlanmıştır. Dizinin jenerik şarkısı Sıla'nın "Yan Benimle" adlı şarkısıdır.