Galatasaray, Medicana ile Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı

Galatasaray yeni sezon hazırlıklarına kulübün resmi sağlık sponsoru Medicana ile başladı. Galatasaray A Takımı oyuncuları, önceki gün Medicana Ataköy Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti.

 

Galatasaray Spor Kulübü’nün Trendyol Süper Lig 2024-2025 sezonu hazırlıkları Medicana Sağlık Grubu’nda başladı. Medicana Ataköy Hastanesi’nde bir araya gelen sarı kırmızılı oyuncular; yeni sezon ve hazırlık maçları öncesinde göz, ortopedi, genel cerrahi, göğüs hastalıkları, kardiyoloji, kulak burun boğaz ve dahiliye muayenelerinden geçti. Muayenelerin ardından futbolculara radyoloji, EKG-EKO- EFOR, solunum fonksiyon testi, kan ve idrar tetkikleri yapıldı. Futbolcular, tüm muayene ve tetkiklerin sonunda Medicana hekimlerinden tam not aldı.


Kontroller 4 Temmuz’da başladı

4 Temmuz Perşembe günü Medicana Ataköy Hastanesi’nde gerçekleşen sağlık kontrollerine şu oyuncular katıldı: 


Uzman hekim kadrosu görev aldı

Galatasaray A Futbol Takımı oyuncularının sağlık kontrolleri; Medicana Ataköy Hastanesi hekimleri Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Hasan Mehmet Hüseyin , İç Hastalıkları Uzmanları Dr. Öğretim Üyesi Hasan Hacıosman , Doç. Dr. Derya Arğun , Dr. Öğr. Üyesi Betül Börkü Uysal , Kulak, Burun ve Boğaz Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Arzu Karaman Koç , Genel Cerrahi Uzmanları Doç. Dr. Erkan Yardımcı ve Op. Dr. Sinan Binboğa , Kardiyoloji Uzmanları Prof. Dr. Aydın Yıldırım , Prof. Dr. Hale Ünal Aksu , Doç. Dr. Fatih Güngören ve Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Şennur Haberal tarafından gerçekleştirildi.


Farklı branşlarda sağlık kontrolleri devam ediyor

Galatasaray A Futbol Takımı’nın yanı sıra kulübün Kadın – Erkek Basketbol, Voleybol, Futbol PAF, U18-17-16-15-14-13 takımlarının sezon öncesi sağlık kontrolleri hem Medicana Ataköy hem de Medicana Ataşehir Hastanesi’nde devam ediyor.