Kenan Öztürk, MKE Ankaragücü Spor Kulübü'nden Ayrıldı

Altyapı Sorumlusu olarak görev yapan Kenan Öztürk , MKE Ankaragücü Spor Kulübü'nden ayrıldığını duyurdu. Öztürk, yaptığı açıklamada, görev süresi boyunca desteklerini esirgemeyen Başkan Faruk Koca , İsmail Mert Fırat , As Başkan Cengiz Kaya , İdari Sorumlu Serdar Çiçek ve yönetimdeki tüm çalışanlara teşekkürlerini iletti.

Öztürk, altyapı ekibinde birlikte çalıştığı futbolcu arkadaşlarına, antrenörlere, kulüp çalışanlarına ve desteklerini her zaman sürdüren veli ve taraftarlara da ayrı ayrı teşekkür etti. Antrenörlük görevinde, şart ileri sürmeden en iyi hizmeti vermek için gecesini gündüzüne katarak çalıştığını belirten Öztürk, bu çabaların sonucunda Ankaragücü Akademisi tarihinin en başarılı sezonunu yaşatmanın onurunu taşıdığını ifade etti.

Öztürk, akademi tarihinde skor ve sonuç odaklı olmadan, güzel oyun ve oyun felsefesiyle U17-U16 grup birinciliği elde ettiklerini, U17-U16-U15 takımlarıyla Türkiye Şampiyonası'nda son 16'ya kalma başarısını yakaladıklarını ve U17 takımlarının finale yükselme başarısı gösterdiğini belirtti. Ayrıca, A takım kampına yaklaşık 10 sporcu göndermenin ve milli takımlara her yaş grubunda oyuncu kazandırmanın gururunu yaşadığını dile getirdi.

Ankaragücü Akademisi'nin hak ettiği yerde olduğunu ve yeni gelen antrenörlerin bu misyonu devam ettireceğinden emin olduğunu vurgulayan Öztürk, yeni ekibe başarılar diledi.