Sanatçı Alper Alparslan'dan Düzce'ye Anlamlı Ziyaret

Ankara 'nın tanınmış simalarından ve ünlü sanatçılarından Alper Alparslan , Bugün Bizim Düzce Gazetesi 'nin imtiyaz sahibi ve genel yayın yönetmeni Yavuz Çakar 'ın misafiri oldu. Çakar, sanatçı Alparslan'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti şu sözlerle dile getirdi:
"Sanatçı Alper Alparslan , Ankara'da yaşayan ve müzik çalışmalarını Ankara'da sürdüren değerli bir sanatçıdır. Sanatçı dostum sahnelerde tam 30 yıl emek verdi. Alper Alparslan olmak için büyük çaba sarf etti ve mütevazı kişiliği ile sevdiğim sanatçılar arasında yer aldı. Bugün Ankara'dan geçerken arayıp ziyaret etmek istediğini söylediğinde çok sevindim. Kendisi ile yaklaşık 4 saat görüştük. Bu süre zarfında Beyköy Belediye Başkanı Fatih Ocak'ı ziyaret ettik ve güzel dakikalar geçirdik. Daha sonra Düzce Belediye Başkanı Başdanışmanı ve Kültür İşleri Müdürü Burçin Sarıcan'ı ziyaret ettik. Kültür İşleri Müdürü Burçin Sarıcan ile güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Sanatçı dostum Alper Alparslan'ı İzmir'e uğurladık."


Alper Alparslan 'ın Düzce ziyareti, Yavuz Çakar 'ın, Beyköy Belediyesi Düzce Belediyesi'nin ev sahipliğinde samimi ve verimli geçti. Alparslan, Ankara ve Düzce'deki temaslarının ardından İzmir'e hareket etti.
Beyköy Belediye Başkanı Fatih Ocak Başkanıma ve DüzceBelediye Başkanı faruk Özlü’nün Başdanışmanı ve Kültür İşleri Müdürü Burçin Sarıcan’a Sanatçı Dostum Alper Alparslan ve Bizim DüzceGazetesi Olarak Misafirperliklerinden dolayı Teşekkür Ederiz