Nursel Ergin'in Romantik Doğum Günü Kutlaması

' Gelinim Mutfakta ' programının uzun yıllar sunuculuğunu yapan Nursel Ergin , 2017 yılında dünyaevine girdiği Murat Akyer ile boşandıktan kısa bir süre sonra yeniden barışmıştı. Akyer, eşinin doğum gününü romantik bir paylaşımla kutladı.

Sosyal medyada zaman zaman yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Ergin, bu kez özel hayatıyla gündeme geldi. 2017 yılında evlendiği Murat Akyer ile boşanma sürecinde yaşadıklarını, "Kısacık hayatımızın 6 yılında, en güzel şarkıları birlikte dinledik, söyledik, dans ettik. Birçok ülkenin yağmurunda birlikte ıslandık, güldük, ağladık, lokmamızı bölüştük, hayatı paylaştık. Yüzümüzdeki çizgilere, saçımızdaki beyazlara şahit olduk. Çok sevdik, değer verdik, aşkı tattık" sözleriyle dile getiren Ergin, dans ettikleri anları paylaşarak boşanma haberini duyurmuştu.

Ancak çift, bir süre sonra yeniden bir araya geldi. Murat Akyer, eşinin doğum gününde sosyal medya hesabından romantik bir paylaşım yaparak, sevgisini bir kez daha gösterdi. Bu romantik kutlama, takipçileri tarafından büyük ilgi gördü.