Yasemin Özilhan’ın Tatil Tercihi ve Bodrum Yorumu Gündem Oldu

Yayınlandığı dönemde büyük ilgi gören Doktorlar dizisinde Ela karakteriyle tanınan Yasemin Özilhan , son olarak Mucize Doktor dizisinde konuk oyuncu olarak yer almıştı. Uzun süredir ekranlardan uzak olan ünlü isim, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Yıllar içindeki değişimiyle de adından söz ettiren Özilhan, bu defa Bodrum yorumuyla gündeme geldi.

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Bodrum, son günlerde pahalılığı ile sıkça konuşuluyor. Etiler'de görüntülenen Yasemin Özilhan 'a tatil tercihi soruldu. Ünlü isim, “Doğayla iç içe olmayı sevdiğimiz için biz ailece karavan tatilini tercih ediyoruz” yanıtını verdi.

VERDİĞİ YANITLA DİLLERE DÜŞTÜ

Bodrum’da bir yazlık evi bulunan Yasemin Özilhan, beldedeki fahiş fiyatlarla ilgili sorulan bir soru üzerine de, “Biz Bodrum’a tatile gittiğimizde evden dışarı pek çıkmadığımız için fiyatlarla ilgili bilgim yok” dedi.

Özilhan’ın bu yanıtı kısa sürede gündem olurken, sosyal medyada ünlü isme yönelik "ne güzel hayatlar var", "fakirliğimizi yüzümüze vurdu" gibi yorumlar yapıldı.