Dilan Çıtak Tatlıses’ten Bomba Paylaşım: Babasıyla Arasındaki Gerilim Yeniden Tırmandı

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses 'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses , sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarla gündeme oturdu. 34 yaşındaki şarkıcı, zaman zaman babasıyla yaşadığı sorunlarla biliniyor ve son olarak yaptığı paylaşımda, “Bir kız çocuğuna yapılan şiddet herkes tarafından bilinmeli. Bugün ben susarsam, yarın daha fazla şiddete maruz kalan çocuklarımız olur” diyerek dikkatleri üzerine çekmişti.

Şimdi ise Dilan Çıtak, babasıyla yaşadığı zorlukları gözyaşları içinde anlattı. Şarkıcı, “Eğer ben bir bedel ödediysem, herkes de ödeyecek. ‘Dilan benim kızım’ dedikten sonra beni seven kadar sevmeyen de oldu. Maddi bir talebim yok ama bir bedel ödedim, elbette mirasçıyım” ifadeleriyle yaşadıklarını dile getirdi. Buna karşılık İbrahim Tatlıses, “Soyadımı kullanmasın” şeklinde sert bir yanıt verdi.

23 yıl sonra kızı olarak kabul ettiği Dilan Çıtak Tatlıses ile arasının yeniden açıldığı söylentileri dolaşıyor. Babasının gölgesinde kalmak istemeyen ve kendi kariyerini kendi çabalarıyla inşa ettiğini vurgulayan Dilan Çıtak , son açıklamalarıyla yeniden gündeme geldi.

İddiaya göre, 72 yaşındaki İbrahim Tatlıses, Levent Dörter ile düğününde nikah şahitliğini yaptığı kızını sosyal medya hesabından takipten çıkardı ve birlikte oldukları fotoğrafları sildi. Bunun üzerine Dilan Çıtak 'tan olay yaratacak bir paylaşım geldi.

Gözyaşları İçinde Konuştu

Dilan Çıtak, babası İbrahim Tatlıses’i kastederek, bir süredir psikolojik şiddet ve mobbing yaşadığını belirtti. “Beyaz Magazin” programında gözyaşları içinde yaşadıklarını anlatan Çıtak, “Eğer ben bir bedel ödediysem, herkes de ödeyecek. Babam bir gün aniden ‘Dilan benim kızım’ dedi. O andan itibaren beni seven de oldu, sevmeyen de. Birçok insan iş anlaşmasını feshetti. Tatlıses soyadının müziğime hiçbir katkısı olmadı. Büyük markaların davetlerinden çıkarıldım, çünkü İbrahim Tatlıses ile çalışmak istemeyenler vardı. Türkiye’nin büyük bir kısmı İbrahim Tatlıses ’in evlat ayrımcılığı yaptığını çok iyi biliyor. Şu an için maddi bir talebim yok, ama bir bedel ödedim ve tabii ki mirasçıyım” ifadelerini kullandı. İbrahim Tatlıses ise programa mesaj göndererek, “Soyadımı kullanmasın” dedi.

Derya Tuna ile Gerginlik

İbrahim Tatlıses, program sırasında Dilan Çıtak hakkında gönderdiği mesajda, “Dilan Çıtak’ın tek derdi İdo Bey” dedi. Bu mesaja yanıt veren Dilan Çıtak ise, “Tabii ki İdo'dur. Annesi Derya Tuna peşimi bırakmıyor, yapımcımı arayıp tehditler savuruyor. Bu yüzden dışlandım, evden kovuldum. İbrahim Tatlıses ile uğraşamazsınız, uğraşırsanız böyle ayağınıza dolanır. Babam ameliyat olmadan önce ona, ‘Buradaki 6,5 milyon Euro’luk araziyle ilgili imzanı bana ver, ben halledeyim, hastaneden çıkınca sen zaten yorgun olursun’ diyerek imza attırmak istediler. Babam ise ‘Ben daha ölmedim’ diyerek imza atmadı” şeklinde konuştu.

Dilan Çıtak ayrıca, İbrahim Tatlıses ’in ona iyi gelmediğini de belirterek, “Çıtak soyadımı gururla taşımaya devam edeceğim. Çünkü ben Çıtak olarak doğdum. Kimsenin soyadını almadım, bana aldırdılar. İbrahim Tatlıses ‘Dilan benim kızımdır’ diye duyuru yaparken, bana soyadını almam gerektiğini söylediler. Dava açan ben değildim, onlar babalık davası açtılar. Bana, diğer çocukları yüzünden de mobbing uyguladılar” dedi.