Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 81 İl ile Çevrim İçi Toplantı

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin , İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile birlikte 81 il valisi, il millî eğitim müdürü, jandarma ve il emniyet müdürleriyle çevrim içi bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda, yeni dönemde eğitim alanında yapılacak çalışmalar ve eğitim-öğretim faaliyetlerinde alınacak önlemler üzerinde duruldu. Bakan Tekin, bakanlık olarak eğitimde sürdürülebilir başarıyı sağlamak ve toplumun her kesimini bu sürece dâhil etmek amacıyla çalışmaların büyük bir titizlikle sürdürüldüğünü vurguladı. Yeni müfredattan güvenlik önlemlerine, sağlıklı beslenmeden yeni eğitim içeriklerine, okul temizliğinden kurumların fiziksel yapısının güçlendirilmesine kadar birçok alanda çalışmaların devam ettiği belirtildi. Bu çalışmaların, çocuklara daha iyi eğitim imkânları sunmayı amaçladığı ifade edildi.

Toplantının ev sahibi İçişleri Bakanı Sayın Ali Yerlikaya'ya, toplantıya katılan tüm valilere, il millî eğitim müdürlerine, jandarma ve emniyet müdürlerine teşekkür eden Bakan Tekin, alınan kararların ülkenin geleceği olan evlatlar için hayırlı olmasını temenni etti.