Beşiktaş JK'dan Karaborsa Bilet Satışına Karşı Uyarı ve Mücadele Çağrısı

Beşiktaş JK olarak, taraftarlarımızın maddi ve manevi mağduriyet yaşamaması için stat çevresinde veya online platformlarda karaborsa maç bileti satan kişi ve gruplarla mücadelemizi kararlılıkla sürdürüyoruz.

Resmi maç bileti satış kanalımızın yalnızca Passo olduğunu bir kez daha hatırlatmak isteriz. Taraftarlarımız, Tüpraş Stadyumu'nda oynadığımız müsabakaların biletlerini yalnızca Passo üzerinden temin edebilirler. Sezonluk kombine sahibi olan taraftarlarımız, Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarası üzerinden belirledikleri beş kişiye sezon boyunca sınırsız bilet devri yapma hakkına sahiptir.

Bugün, Futbol A Takımımızın UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Lugano ile Tüpraş Stadyumu ’nda oynayacağı maç öncesinde, yurt dışında faaliyet gösteren bazı sitelerde bilet satışı yapıldığına dair şikayetler tarafımıza ulaşmış bulunmaktadır. Bu durum üzerine hukuk departmanımız ivedilikle harekete geçmiştir.

Karaborsa bilet satışı yapan kişi veya gruplar hakkında bilgi sahibi olan taraftarlarımızın, ellerindeki bilgi, belge veya görüntüleri bilet@bjk.com.tr adresine ileterek kulübümüzle paylaşmalarını önemle rica ederiz.

Saygılarımızla,
Beşiktaş JK