RİDEF Gençlik Kolları, Ankara'da Okuyan Rizeli Öğrencileri Desteklemeye Devam Ediyor

Ankara Rize Dernekler Federasyonu (RİDEF) Gençlik Kolları, üniversite eğitimini Ankara’da sürdüren Rizeli öğrencilere yönelik düzenlediği etkinlikler ve çalışmalarla adından sıkça söz ettiriyor. Geçmiş yıllarda Ankara'da okuyan Rizeli öğrencilere burs imkanı sağlayan RİDEF, aynı zamanda barınma, eşya yardımı gibi öğrenci ihtiyaçlarına da imkanları ölçüsünde destek sağlıyor. Bu yardımların yanı sıra düzenlenen kahvaltı programlarıyla öğrencilerin bir araya gelmesini sağlayarak sosyal dayanışmayı güçlendiriyor.

Rizeli Öğrencilere Davet

RİDEF Gençlik Kolları, 2024 yılında Ankara’daki üniversitelere yerleşen Rizeli öğrencileri de bu büyük dayanışma ağına katılmaya davet etti. Böylece Ankara'da eğitim gören Rizeli gençlerin birbirleriyle tanışma fırsatı bulmaları ve çeşitli etkinliklerle hem akademik hem de sosyal anlamda destek almaları amaçlanıyor.

"Büyük Bir Rize Ailesiyiz"

RİDEF Gençlik Kolları Başkanı Azizcan Karaömeroğlu , yaptığı açıklamada, Ankara’da öğrenim gören her Rizeli öğrenciye yardımcı olmanın kendileri için büyük bir mutluluk kaynağı olduğunu belirtti. Karaömeroğlu, “Bizler, Ankara’da öğrenim gören her Rizeli kardeşimizle bir araya gelmekten ve onlara destek olmaktan mutluyuz. RİDEF, hepimizin buluşma noktası ve burada büyük bir aile olduk. Genel Başkanımız Muammer Bostan da her zaman yanımızda ve bizleri destekliyor. 2-5 Mayıs tarihlerinde Ankara’da düzenlenen Rize Günleri'nde gençlik kolları olarak aktif rol aldık ve bu, potansiyelimizin göstergesi. Ankara'yı yeni kazanan tüm kardeşlerimizi tebrik ediyor, RİDEF’e katılmaya davet ediyoruz. Birlikte daha güçlüyüz,” şeklinde konuştu.

Sosyal Medya Üzerinden Ulaşılabilir

RİDEF Gençlik Kolları'na sosyal medya hesapları aracılığıyla ulaşarak daha fazla bilgi edinilebilir ve etkinliklere katılım sağlanabilir.