Gaziantep'te uzun namlulu silahlarla poz veren şüpheliler yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya , Gaziantep 'te sosyal medyada uzun namlulu silahlarla poz vererek halk arasında korku ve endişeye yol açan görüntülerle ilgili önemli bir açıklamada bulundu. Yerlikaya, bu şahısların Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince incelendiğini ve yakalanmalarına yönelik çalışmaların derhal başlatıldığını belirtti.

26 Eylül 2024 Perşembe akşamı, Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş, TEM, KOM, İstihbarat ve Devriye ekipleri, şüpheli şahısların yakalanması için adres sorgulama ve saha çalışmalarını hızla gerçekleştirdi. Bu çalışmalar sonucunda, sosyal medyada görüntüleri yer alan şahıslar da dahil olmak üzere toplam 7 şüpheli gözaltına alındı. Yakalanan şüphelilerin isimleri şu şekilde: B.A., S.D., Y.S., A.D., A.Ç., E.A. ve H.H.K.

Ali Yerlikaya, açıklamasında, “Halkımızın huzurunu kaçıran, tehdit ve korkuya sebep olanlarla mücadelemizi aralıksız sürdüreceğiz. Aziz milletimizin huzuruna kasteden tüm suç odaklarının nefesini keseceğiz. Milletimize sözümüz olsun,” ifadelerini kullandı.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.