Ahu Tuğba Son Yolculuğuna Uğurlandı, Cenazede Tepki Çeken Kucaklaşmaya Açıklama Geldi

Yeşilçam'ın efsane oyuncularından Ahu Tuğba , ABD'de hayatını kaybettikten sonra Türkiye'de düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Tören sırasında Meriç Erkan ve Yaşar Alptekin ’in gülerek kucaklaşması sosyal medyada büyük tepki topladı. Bu durum üzerine Meriç Erkan hem olaya açıklık getirdi hem de Ahu Tuğba’nın vasiyetini açıkladı.

Psikolog Esra Ezmeci'nin programına konuk olan Meriç Erkan, cenazede yaşanan kucaklaşma anıyla ilgili soruya, "Tabii ki manevi bir anlamı vardı. Tövbe ettikten sonra daha hassas davranmaya başladım. Heyecanlı bir yapım var, bu yüzden bazen duygularımı kontrol edemiyorum. Yaşar Ağabey’in tövbesi beni çok etkilemişti. Cenazede de gayriihtiyari bir şekilde sarıldım. Yer ve zaman uygun olmayabilir ama heyecanıma yenildim. Özür dilerim, bu olayın cenazenin önüne geçmesini istemezdim," dedi.

Meriç Erkan ayrıca, Ahu Tuğba ile aralarındaki ilişkiye dair de açıklama yaparak, "Bu konu net olsun; aramızda hiçbir şey yoktu. Ahu Tuğba rahmetli olmadan önce de bu durumu açıklamamı vasiyet etmişti. O benim ablamdı, güzel anılarımız vardı," ifadelerini kullandı.

Bu açıklamalarla birlikte, sosyal medyada tartışma yaratan olay hakkında Meriç Erkan, Ahu Tuğba’nın son isteğini yerine getirerek dostluklarının temize çıkarılmasını sağlamış oldu.