İstiklal Caddesi'nde Polise Bıçaklı Saldırı: Saldırgan Yakalandı

İstiklal Caddesi 'nde sabah saatlerinde meydana gelen bıçaklı saldırı anı güvenlik kameralarına yansıdı. Olay, 10:50 sıralarında Beyoğlu 'nda görevde olan bir polis memurunun telefonuna bakarken arkasından yaklaşan bir saldırgan tarafından gerçekleştirildi.

Saldırgan, elindeki bıçağı polis memurunun boynuna doğru savurdu. Saldırının ardından hızla olay yerinden kaçan saldırgan, polis memurunu bir süre sendeletirken, çevredeki bir zabıta memuru hemen yardıma koşarak acil durum çağrısında bulundu.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, polis memuruna ilk müdahaleyi yaptıktan sonra onu hastaneye kaldırdı. Alınan bilgilere göre, polis memurunun hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Olayın ardından Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri, saldırganı hızlı bir şekilde tespit etti. 34 yaşındaki O.I. isimli saldırgan, Kasımpaşa'da yakalandı.

Saldırganın yapılan sorgulamasında, daha önce uyuşturucu madde kullanmak ve kişilerin huzur ve sükûnunu bozmak gibi suçlardan kaydı olduğu belirlendi. Ayrıca, yapılan kontrollerde psikolojik tedavi gördüğü de ortaya çıktı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.