Louise Glover’ın Şaşırtan Hayat Değişimi: Lüks Yaşamdan Çadıra

2006 yılında Playboy tarafından Yılın Modeli seçilen ve lüks yaşantısıyla bir döneme damga vuran Louise Glover ,  sağlık sorunları ve ekonomik kriz nedeniyle beklenmedik bir hayat değişimi yaşadı. Güzelliği ve fiziğiyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Glover, 2010 yılında geçirdiği kalp krizinden sonra kariyerine antrenör olarak devam etti ve hayatını lüks bir malikanede sürdürüyordu.

Ancak zamanla maddi sıkıntılarla karşı karşıya kalan 41 yaşındaki model, İngiltere’deki ekonomik krizden de etkilenerek yaşam standartlarını ciddi şekilde düşürmek zorunda kaldı. Şimdilerde Reading’de 80 dolarlık bir çadırda yaşayan Glover, sade bir hayat sürdürmeye başladı.

Lüks hayatını geride bırakmasına rağmen umudunu kaybetmeyen Louise Glover, yaşadığı zor koşullarda bile pozitif kalmaya çalışıyor. Küçük bir ocak ve sıcak su şişeleriyle çadırında yaşamını sürdüren Glover, “Geçen gece uyku tulumumun içinde kayan yıldızları izledim” diyerek, doğanın içinde olmanın ona huzur verdiğini söyledi. Eski model, her şeye rağmen hayatının düzeleceğine inandığını da sözlerine ekledi.