Sanat Dünyası Yasta: Metin Arolat Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybetti

Ünlü şarkıcı ve yönetmen Metin Arolat , dün akşam sahne aldığı mekanda geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Arolat'ın ani vefatı, sanat dünyasını yasa boğdu. Pek çok ünlü isim, sosyal medya üzerinden duydukları üzüntüyü dile getirdi.

Armağan Çağlayan :
"Delirebilirim... Öyle bir çaresizlik..."

Çağla Şıkel :
"İnanması çok güç, canım Metin..."

Mustafa Sandal :
"Çok değerli meslektaşım, canım Metin’im, mekanın cennet olsun. Çok üzgünüm. Işıklar içinde uyu."

Seda Bakan :
"Gece 02:00’de öğrendiğimden beri şoktayım. Seni çok seviyorum Metin… Anneciğine kavuştun. Allah mekanını cennet etsin."

Gülben Ergen :
"Metin sen artık yok musun!! Hiç konuşmayacak mıyız biz! Whatsapp seslerini dinleyip ağlayacak mıyım ben Metin? Hasretinden yandığın annene ve ağabeyine kavuştun biliyorum. Ve huzurlusun onu da biliyorum ama biz sensiz ne yapacağız... Metin 30 yıllık arkadaşım... Olmayı en sevdiğin yerde, sahnede, şarkı söylerken gittin… ‘Seni Kırmışlar’ şarkımı hep senin için söyleyeceğim."

Demet Akalın :
"Çok kızgınım, neden gitmedin kolun uyuşunca hastaneye! Yine hızlıca çekecektik hani reklamımızı? İnanamıyorum ben gittiğine... ‘Hırkam sizde kalmış’ demiştin... Nereden bilecektik o hırkanın yadigar kalacağını?"

Deniz Seki :
"Bugün, hayatımda çok özel bir yeri olan, sahnede ve hayatta ışığıyla hepimize ilham veren canım dostumu kaybettim. Onunla paylaştığımız anılar, birlikte söylediğimiz şarkılar kalbimde sonsuza dek yaşayacak. Sesin kalbimde hep yankılanacak. Seni çok özleyeceğim. Huzurla uyu canım arkadaşım."

Sanat dünyasının sevilen isimlerinden Metin Arolat , neşesi ve enerjisiyle tanınan, çevresine ilham veren bir sanatçı olarak hafızalarda kalacak. Sevenleri ve yakınları tarafından sonsuz sevgi ve özlemle anılan Arolat, geride büyük bir boşluk bıraktı.