Sihirli Annem'in Çocuk Oyuncuları Büyüdü: Jennifer Boyner'den Duygusal Açıklamalar

Kanal D'de yayınlanan 'Sihirli Annem' dizisinde büyüyen çocuk oyunculardan Jennifer Boyner , şimdi 24 yaşında ve dizide Toprak karakterine hayat veriyordu. Boyner, dizinin hatıralarını ve ekibiyle olan ilişkisini samimi bir dille paylaştı.

Jennifer Boyner, "Sihirli Annem" denildiğinde aklına gelenleri aktarırken, "Dev bir kadro geliyor. En ufak detayına kadar hepimiz birbirimize destek olduğumuz bir setti. Bu nedenle Sihirli Annem dendiğinde direkt aile gibi bir hissiyat yaşıyorum," ifadelerini kullandı.

Dizide anne-kızı canlandıran Defne Joy Foster ile ilgili de konuşan Boyner, "O dönemlerde yanımızda olan enerjisi bambaşkaydı. Hemen atmosferin enerjisi değişiyordu. Defne abla herkesle çok rahat sohbet ederdi; o yönünü çok örnek alıyorum ve özlüyorum," dedi.

Defne Joy Foster hakkında yorum yaparken tereddüt ettiğini belirten Boyner, "Çok fazla haber çıkıyor hakkımda. Onunla çok zaman geçirdik ve bence en doğal hakkım onun hakkında konuşmak. İnsanlar bunu gündem olmak için yapıyorsunuz dendiğinde irite oluyorum," şeklinde konuştu.

Çocuk oyunculara tavsiyelerde de bulunan Boyner, "Öncelikle hiçbir şey göründüğü gibi değil. Oyunculuğu sadece tanınmak için tercih etmemek gerekiyor. Bu, dışarıdan gözüken 1-1.5 saatlik bir olay değil. Sanata sanat gibi bakmak lazım. Biraz sabır gerekiyor. Kendinizi geliştirmeniz önemli," açıklamasında bulundu.