Yasmin Erbil, Aşk Hayatı ve Oyunculuk Kariyeri Hakkında Açıklamalarda Bulundu

Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar'ın kızı Yasmin Erbil , Survivor'a katıldıktan sonra adını duyuran Yiğit Poyraz ile uzun süredir aşk yaşıyor. Erbil, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelirken, ilişkisi hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Hürriyet'in YouTube kanalına konuk olan Yasmin Erbil, bir yandan oyunculuk kariyerine devam ediyor. Yiğit Poyraz ile yaşadığı ilişki nedeniyle magazin gündeminde sıkça yer aldığını ifade eden Yasmin, sosyal medya paylaşımlarına dair eleştiriler aldığını belirtti. "Sevgilim birazcık laf ediyor ama ben çok eğleniyorum. Bazen kendimi yanlış ifade ettiğim de oluyor. Burası benim eğlendiğim yer," dedi.

Tanışma Hikayesini Paylaştı

Yasmin Erbil, Yiğit Poyraz ile nasıl tanıştığını da anlattı. "Ben telefon şifremi unuttum heyecandan. Telefon şifremi unutturacak aşktı. Biz spor salonunda tanıştık. Zaten onu beğeniyordum," diyerek heyecanlı anlarını paylaştı.

Evlilik hakkında sorulan bir soruya ise Yasmin, "28 olacağım, yaşımın erken olduğunu düşünüyorum. Bu bir kader," şeklinde yanıt verdi.

Açıklıklarıyla Dikkat Çekti

Erbil, bir röportajında "Babamın kız arkadaşları beni görünce titremeye başlar," ifadesinin yanlış anlaşıldığını düşündüğünü belirtti. "Orada birazcık yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum. Çok mesafeli dururum ve sevmiyorsam da bunu belli ederim," dedi.

Yasmin Erbil’in açıklamaları, hem aşk hayatını hem de kariyerini bir arada yürüttüğünü gösteriyor. Genç isim, ilişkisi ve kariyeriyle ilgili gelişmeleri takipçileriyle paylaşmaya devam ediyor