,, ,

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Olimpiyat Boksörü Esra Yıldız Kahraman ile Sözleşme Yeniledi

Gündem 10.06.2024 - 15:31, Güncelleme: 10.06.2024 - 15:31 3949+ kez okundu.
 

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Olimpiyat Boksörü Esra Yıldız Kahraman ile Sözleşme Yeniledi

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, Olimpiyat Boksörü Esra Yıldız Kahraman ile sözleşme yeniledi. Başkan Ahmet Akın, genç sporcunun başarısını tebrik etti
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın , geçtiğimiz hafta Paris Olimpiyatlarına katılma hakkı kazanan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü Boksörü Esra Yıldız Kahraman ile 1 yıllık daha sözleşme imzaladı.   Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü, bünyesinde bulunan başarılı sporcularla anlaşma yenilemeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Tayland’da düzenlenen Dünya Olimpiyat Kota Elemelerinde Kadınlar 57 kiloda mücadele ederek 3 maçın 3’ünü de kazanan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü Boksörü Esra Yıldız Kahraman ile 1 yıllık daha sözleşme imzalandı. Paris 2024 Olimpiyatlarına vize alarak hem Balıkesir’i hem de Türkiye’yi gururlandıran 26 yaşındaki Milli Sporcu Esra Yıldız Kahraman ’ı tebrik eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın “Genç sporcumuzu bünyemizde bulundurmaktan büyük onur duyuyoruz. Kendisini başarısından dolayı tebrik ediyorum. Şehrimizde sporu ve sporcuyu her zaman destekleyeceğiz. Balıkesir her şeyde olduğu gibi sporda da Türkiye’nin parlayan yıldızı olacak.” diye konuştu.
Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, Olimpiyat Boksörü Esra Yıldız Kahraman ile sözleşme yeniledi. Başkan Ahmet Akın, genç sporcunun başarısını tebrik etti

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın , geçtiğimiz hafta Paris Olimpiyatlarına katılma hakkı kazanan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü Boksörü Esra Yıldız Kahraman ile 1 yıllık daha sözleşme imzaladı.

 

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü, bünyesinde bulunan başarılı sporcularla anlaşma yenilemeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Tayland’da düzenlenen Dünya Olimpiyat Kota Elemelerinde Kadınlar 57 kiloda mücadele ederek 3 maçın 3’ünü de kazanan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü Boksörü Esra Yıldız Kahraman ile 1 yıllık daha sözleşme imzalandı. Paris 2024 Olimpiyatlarına vize alarak hem Balıkesir’i hem de Türkiye’yi gururlandıran 26 yaşındaki Milli Sporcu Esra Yıldız Kahraman ’ı tebrik eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın “Genç sporcumuzu bünyemizde bulundurmaktan büyük onur duyuyoruz. Kendisini başarısından dolayı tebrik ediyorum. Şehrimizde sporu ve sporcuyu her zaman destekleyeceğiz. Balıkesir her şeyde olduğu gibi sporda da Türkiye’nin parlayan yıldızı olacak.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.