,, ,

Doğru İnsanlar Zinciri Platformu 1. Yıl Dönümünü Ankara'da Kutladı

Gündem 01.07.2024 - 09:56, Güncelleme: 01.07.2024 - 10:10 2656 kez okundu.
 

Doğru İnsanlar Zinciri Platformu 1. Yıl Dönümünü Ankara'da Kutladı

Doğru İnsanlar Zinciri Platformu, 1. yıl dönümünü Ankara'da kutladı. Başkan Sebiha Karaosman kurucularla buluşup, platformun başarılarından ve gelecekteki hedeflerinden bahsetti
Doğru İnsanlar Zinciri Platformu Başkanı Sebiha Karaosman, platformun 1. yıl dönümü kutlaması için Ankara'da kurucularla buluştu. Etkinlikte kısa bir konuşma yapan Karaosman, platformun kuruluşundan bu yana kat ettiği yoldan ve gelecekteki hedeflerinden bahsetti. Kutlamaya katılanlar arasında Emrullah Ulaş , Ali Geniş , Ayşe Dişli , Nihal Temel , Hülya Ağca , Arzu Kaya, Dilek Erdoğan , Figen Kaya , Zehra Akar , Esergül Balcı , Fethiye Aykol , Seher Aygün , Ali Pala , Nevzat Taşkıran , Mehmet Ali Oral , Mevlüt Kaçmaz , Hakan Serpen ve Sinan Kaplan yer aldı. Başkan Sebiha Karaosman, yaptığı konuşmada platformun kuruluş amacını ve değerlerini vurguladı. Katılımcılara teşekkür ederek, "Birlikte daha güçlü bir geleceğe yürüyoruz. Hepinize katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim," dedi. Kutlama etkinliği, platform üyeleri arasında dayanışma ve birlik duygusunu pekiştirdi ve gelecekteki projeler için motivasyon sağladı.  
Doğru İnsanlar Zinciri Platformu, 1. yıl dönümünü Ankara'da kutladı. Başkan Sebiha Karaosman kurucularla buluşup, platformun başarılarından ve gelecekteki hedeflerinden bahsetti

Doğru İnsanlar Zinciri Platformu Başkanı Sebiha Karaosman, platformun 1. yıl dönümü kutlaması için Ankara'da kurucularla buluştu. Etkinlikte kısa bir konuşma yapan Karaosman, platformun kuruluşundan bu yana kat ettiği yoldan ve gelecekteki hedeflerinden bahsetti.

Kutlamaya katılanlar arasında Emrullah Ulaş , Ali Geniş , Ayşe Dişli , Nihal Temel , Hülya Ağca , Arzu Kaya, Dilek Erdoğan , Figen Kaya , Zehra Akar , Esergül Balcı , Fethiye Aykol , Seher Aygün , Ali Pala , Nevzat Taşkıran , Mehmet Ali Oral , Mevlüt Kaçmaz , Hakan Serpen ve Sinan Kaplan yer aldı.

Başkan Sebiha Karaosman, yaptığı konuşmada platformun kuruluş amacını ve değerlerini vurguladı. Katılımcılara teşekkür ederek, "Birlikte daha güçlü bir geleceğe yürüyoruz. Hepinize katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim," dedi.

Kutlama etkinliği, platform üyeleri arasında dayanışma ve birlik duygusunu pekiştirdi ve gelecekteki projeler için motivasyon sağladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.