,, ,

Gölbaşı'nda Bayram Coşkusu: Başkan Odabaşı Vatandaşlarla Buluştu

Gündem 24.06.2024 - 16:24, Güncelleme: 24.06.2024 - 16:24 4161+ kez okundu.
 

Gölbaşı'nda Bayram Coşkusu: Başkan Odabaşı Vatandaşlarla Buluştu

Kurban Bayramı sonrası Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, vatandaşlarla bayramlaştı. STK ve siyasi parti temsilcilerinin katıldığı etkinlikte birlik ve beraberlik mesajı verildi.
Kurban Bayramı tatilinin sona ermesinin ardından Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı bayramlaşma programı kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi. Bayramlaşma programına STK ve siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, belediye personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vatandaşları makamında ağırlayan Başkan Odabaşı, geçmiş bayramlarını kutladı.  Başkan Odabaşı, bayramlaşma esnasında misafirlerini ayakta karşılayarak tek tek tokalaştı ve isteklerini dinledi.  “Bayram boyunca ekiplerimizle sahadaydık” İslam âleminin geçmiş bayramını bir kez daha en içten dileklerle kutladığı belirten Başkan Odabaşı "Bu bayram birlik ve beraberlik bayramıdır. Dayanışma ve paylaşmanın en güzel örneklerini Kurban Bayramı’nda yaşadık. Belediye olarak bayram boyunca ekiplerimizle sahadaydık. Vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve temiz bir ortamda bayramını yaşaması için gece gündüz çalıştık. Bayram sonrası da vatandaşlarımızla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık. Onları belediyemizde ağırlamak bizleri mutlu etti. Hep birlikte mutlu, sağlıklı ve huzurlu nice bayramlar diliyorum. Geçmiş bayramınız mübarek olsun” dedi. Bayramlaşma programına 7’den 70’e onlarca kişi katılırken renkli anlar yaşandı. Başkan Odabaşı ziyaretçilerle tek tek fotoğraf çekildi.  
Kurban Bayramı sonrası Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, vatandaşlarla bayramlaştı. STK ve siyasi parti temsilcilerinin katıldığı etkinlikte birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Kurban Bayramı tatilinin sona ermesinin ardından Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı bayramlaşma programı kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi. Bayramlaşma programına STK ve siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, belediye personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vatandaşları makamında ağırlayan Başkan Odabaşı, geçmiş bayramlarını kutladı. 

Başkan Odabaşı, bayramlaşma esnasında misafirlerini ayakta karşılayarak tek tek tokalaştı ve isteklerini dinledi. 

“Bayram boyunca ekiplerimizle sahadaydık”

İslam âleminin geçmiş bayramını bir kez daha en içten dileklerle kutladığı belirten Başkan Odabaşı "Bu bayram birlik ve beraberlik bayramıdır. Dayanışma ve paylaşmanın en güzel örneklerini Kurban Bayramı’nda yaşadık. Belediye olarak bayram boyunca ekiplerimizle sahadaydık. Vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve temiz bir ortamda bayramını yaşaması için gece gündüz çalıştık. Bayram sonrası da vatandaşlarımızla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık. Onları belediyemizde ağırlamak bizleri mutlu etti. Hep birlikte mutlu, sağlıklı ve huzurlu nice bayramlar diliyorum. Geçmiş bayramınız mübarek olsun” dedi.

Bayramlaşma programına 7’den 70’e onlarca kişi katılırken renkli anlar yaşandı. Başkan Odabaşı ziyaretçilerle tek tek fotoğraf çekildi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.