,, ,

İletişim Başkanlığı'ndan Açıklama: Yeni Geçiş Ücretleri İddiaları Gerçeği Yansıtmıyor

Gündem 01.07.2024 - 17:29, Güncelleme: 01.07.2024 - 18:04 2409 kez okundu.
 

İletişim Başkanlığı'ndan Açıklama: Yeni Geçiş Ücretleri İddiaları Gerçeği Yansıtmıyor

Sosyal medyada dolaşan 1 Temmuz zam haberleri doğru değil! Yetkililer, 15 Mayıs 2024'ten beri geçerli olan ücretlerin değişmediğini açıkladı.
Bazı sosyal medya hesaplarından, "1 Temmuz itibarıyla yeni köprü, tünel ve otoyol geçiş ücretleri" iddiasıyla paylaşılan fiyat listeleri doğru olmadığı açıklandı.  Konuya ilişkin açıklama İletişim Başkanlığı 'ndan geldi. Köprü, tünel ve otoyol geçiş ücretleri hakkındaki iddialarla ilgili Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden yapılan açıklamada, "Bahse konu paylaşımların aksine, "1 Temmuz itibarıyla köprü, tünel ve otoyol geçiş ücretlerinde" herhangi bir güncelleme yapılmamıştır.15 Mayıs 2024 tarihinden itibaren uygulanan geçiş ücretleri, Karayolları Genel Müdürlüğünün internet sitesinde kamuoyuna açık bir şekilde yer almaktadır. Asılsız iddialara itibar etmeyiniz" ifadeleri yer aldı. 
Sosyal medyada dolaşan 1 Temmuz zam haberleri doğru değil! Yetkililer, 15 Mayıs 2024'ten beri geçerli olan ücretlerin değişmediğini açıkladı.

Bazı sosyal medya hesaplarından, "1 Temmuz itibarıyla yeni köprü, tünel ve otoyol geçiş ücretleri" iddiasıyla paylaşılan fiyat listeleri doğru olmadığı açıklandı.

 Konuya ilişkin açıklama İletişim Başkanlığı 'ndan geldi.

Köprü, tünel ve otoyol geçiş ücretleri hakkındaki iddialarla ilgili Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden yapılan açıklamada, "Bahse konu paylaşımların aksine, "1 Temmuz itibarıyla köprü, tünel ve otoyol geçiş ücretlerinde" herhangi bir güncelleme yapılmamıştır.15 Mayıs 2024 tarihinden itibaren uygulanan geçiş ücretleri, Karayolları Genel Müdürlüğünün internet sitesinde kamuoyuna açık bir şekilde yer almaktadır. Asılsız iddialara itibar etmeyiniz" ifadeleri yer aldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.