,, ,

Gökçe Gökçen'in Yeni Şarkısı "Yok" Yaz Aylarına Damga Vuruyor

Müzik 18.07.2024 - 10:38, Güncelleme: 18.07.2024 - 11:04 7772+ kez okundu.
 

Gökçe Gökçen'in Yeni Şarkısı "Yok" Yaz Aylarına Damga Vuruyor

Genç yetenek Gökçe Gökçen, ikinci teklisi "Yok" ile dijital platformlarda beğeni topluyor. 90'lar tınısını taşıyan şarkısının düzenlemesi yine Alişan Göksu'ya ait.
Yaz aylarında sanatçılar şarkılarını buluşturuyor.Gökçe Gökçen 'de bu isimlerden biri oldu. İlk teklisi ile dijital platformlarda müzikseverlerin beğenisini kazanan genç yetenek Gökçe Gökçen , ikinci teklisi Yok'u müzikseverlerle buluşturdu.Sözü ve müziği kendisine ait olan şarkısının düzenlemesini bir önceki şarkısında olduğu gibi Alişan Göksu üstlendi. Başarılı sanatçı geçtiğimiz günlerde gazeteciler ile yaptığı söyleşide  "90'ların tınısını anımsatan bir sound ile çıkış yaptınız neler söylemek istersiniz? sorusuna " Böyle şarkıları okumak bana keyif veriyor. 90'ları okurken yaşamak önemli. Sevenlerimin desteğiyle daha iyi şarkılar gelecek." dedi.
Genç yetenek Gökçe Gökçen, ikinci teklisi "Yok" ile dijital platformlarda beğeni topluyor. 90'lar tınısını taşıyan şarkısının düzenlemesi yine Alişan Göksu'ya ait.

Yaz aylarında sanatçılar şarkılarını buluşturuyor. Gökçe Gökçen 'de bu isimlerden biri oldu.

İlk teklisi ile dijital platformlarda müzikseverlerin beğenisini kazanan genç yetenek Gökçe Gökçen , ikinci teklisi Yok'u müzikseverlerle buluşturdu.Sözü ve müziği kendisine ait olan şarkısının düzenlemesini bir önceki şarkısında olduğu gibi Alişan Göksu üstlendi.

Başarılı sanatçı geçtiğimiz günlerde gazeteciler ile yaptığı söyleşide  "90'ların tınısını anımsatan bir sound ile çıkış yaptınız neler söylemek istersiniz? sorusuna " Böyle şarkıları okumak bana keyif veriyor. 90'ları okurken yaşamak önemli. Sevenlerimin desteğiyle daha iyi şarkılar gelecek." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.