,, ,

Önder Aksakal’dan 7 Eylül Kurtuluş Günü Mesajı

Siyaset 07.09.2024 - 10:27, Güncelleme: 07.09.2024 - 10:27 4361 kez okundu.
 

Önder Aksakal’dan 7 Eylül Kurtuluş Günü Mesajı

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, 7 Eylül Aydın’ın Kurtuluş Günü için yayınladığı mesajda, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahramanları minnetle andı
Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Sayın Önder Aksakal , 7 Eylül Aydın’ının Kurtuluş Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Aksakal mesajında; "Emperyalizmin birinci paylaşım savaşı ile birlikte Trakya ve Anadolu’nun neredeyse tamamını işgal etmesi, büyük devlet adamı Mustafa Kemal Paşa’nın engin uzgörüsü, sarsılmaz iradesi ve önünde düşmanın dahi saygıyla eğildiği Kurmay cesareti ile bertaraf edilmiş, sadece topla-tüfekle değil, “kazmayla-kürekle” bu kutlu mücadele asil Türk milletinin büyük fedakârlıklarıyla kazanılmıştır. Aydın’ımızın efeleri de Yunan işgalinin kırılmasında, düşmana karşı ilk kurşunun atıldığı yerde denize dökülmesinde büyük kahramanlıklar göstermiştir. Düşman postallarından kurtuluşumuzun 102.nci yılında başta Kurtuluş Savaşımızın ölümsüz komutanı Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm kahramanlarımızı, şehitlerimizi, gazilerimizi saygıyla ve minnetle anıyorum. Aydın’ımızın 7 Eylül Kurtuluş Gününü yürekten kutluyorum!” ifadelerini kullandı.
DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, 7 Eylül Aydın’ın Kurtuluş Günü için yayınladığı mesajda, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahramanları minnetle andı

Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Sayın Önder Aksakal , 7 Eylül Aydın’ının Kurtuluş Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Aksakal mesajında;

"Emperyalizmin birinci paylaşım savaşı ile birlikte Trakya ve Anadolu’nun neredeyse tamamını işgal etmesi, büyük devlet adamı Mustafa Kemal Paşa’nın engin uzgörüsü, sarsılmaz iradesi ve önünde düşmanın dahi saygıyla eğildiği Kurmay cesareti ile bertaraf edilmiş, sadece topla-tüfekle değil, “kazmayla-kürekle” bu kutlu mücadele asil Türk milletinin büyük fedakârlıklarıyla kazanılmıştır. Aydın’ımızın efeleri de Yunan işgalinin kırılmasında, düşmana karşı ilk kurşunun atıldığı yerde denize dökülmesinde büyük kahramanlıklar göstermiştir. Düşman postallarından kurtuluşumuzun 102.nci yılında başta Kurtuluş Savaşımızın ölümsüz komutanı Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm kahramanlarımızı, şehitlerimizi, gazilerimizi saygıyla ve minnetle anıyorum. Aydın’ımızın 7 Eylül Kurtuluş Gününü yürekten kutluyorum!” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.