,, ,

10Riders Motosiklet Kulübü'nden Şehitlerimize Vefa Ziyareti

Gündem 23.09.2024 - 18:09, Güncelleme: 23.09.2024 - 18:09 3488 kez okundu.
 

10Riders Motosiklet Kulübü'nden Şehitlerimize Vefa Ziyareti

10Riders Motosiklet Kulübü, şehitlerimizi anmak için anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Şehit ailelerine destek olmanın önemini vurguladı.
10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü olarak, ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden kahraman şehitlerimizi bir kez daha anmak ve onların unutulmadığını vurgulamak adına anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdik. Bu kapsamda, Şehit Uzman Çavuş Okan Dinçer 'in ailesini ve kabrini ziyaret ettik. Ziyaretimiz sırasında aynı köyde bulunan bir diğer şehidimiz Astsubay Çavuş Ömer Yiğit Ulus’un da kabrine giderek dualar okuduk. Dün düzenlenen bu anlamlı etkinlik, motosiklet konvoyu eşliğinde Balıkesir’in Bigadiç ilçesindeki şehitliğe yapılan hareketle başladı. Kulüp üyelerimiz, şehitlerimizin kabirleri başında dua ederek, onların aziz hatıraları önünde saygıyla eğildiler. Ziyaret sonrasında, Şehit Uzman Çavuş Okan Dinçer'in ailesiyle bir araya gelinerek anlamlı bir sohbet gerçekleştirildi. Aileye destek olmanın ve yanlarında olduğumuzu hissettirmenin önemini bir kez daha vurguladık. 10Riders ailesi olarak, şehitlerimizin geride bıraktığı ailelerinin her zaman yanında olacağımızı ifade ettik. 10Riders Motosiklet Kulübü Başkanı Özgür Candar , duygularını şu sözlerle dile getirdi: "Şehidimiz Okan’ın motosiklet tutkunu olduğunu biliyorduk. Şehit olmadan önce ailesine ‘gelince motoru büyüteceğim’ dediğini duymak hepimizi derinden etkiledi. Şehidimizi köyüne defnettikten sonra ailesinin isteği üzerine, onun hayalini gerçekleştirmek adına istediği motosikleti mezarının başına getirdik. O günden bugüne ailesiyle bağımızı hiç koparmadık. Onlar vatan için canlarını veren kahramanlar ve geride bıraktıkları da bizim için birer emanet. Elimizden gelen her türlü desteği vermeye devam edeceğiz." 10Riders Motosiklet Kulübü olarak, bu tür etkinliklerle toplumsal dayanışma ve vatanseverlik bilincini yaygınlaştırmayı sürdüreceğiz. Şehitlerimiz ve gazilerimiz, milletimizin en değerli emanetleri olup her zaman kalbimizde ve dualarımızda yaşamaya devam edecektir.
10Riders Motosiklet Kulübü, şehitlerimizi anmak için anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Şehit ailelerine destek olmanın önemini vurguladı.

10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü olarak, ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden kahraman şehitlerimizi bir kez daha anmak ve onların unutulmadığını vurgulamak adına anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdik. Bu kapsamda, Şehit Uzman Çavuş Okan Dinçer 'in ailesini ve kabrini ziyaret ettik. Ziyaretimiz sırasında aynı köyde bulunan bir diğer şehidimiz Astsubay Çavuş Ömer Yiğit Ulus’un da kabrine giderek dualar okuduk.

Dün düzenlenen bu anlamlı etkinlik, motosiklet konvoyu eşliğinde Balıkesir’in Bigadiç ilçesindeki şehitliğe yapılan hareketle başladı. Kulüp üyelerimiz, şehitlerimizin kabirleri başında dua ederek, onların aziz hatıraları önünde saygıyla eğildiler.

Ziyaret sonrasında, Şehit Uzman Çavuş Okan Dinçer'in ailesiyle bir araya gelinerek anlamlı bir sohbet gerçekleştirildi. Aileye destek olmanın ve yanlarında olduğumuzu hissettirmenin önemini bir kez daha vurguladık. 10Riders ailesi olarak, şehitlerimizin geride bıraktığı ailelerinin her zaman yanında olacağımızı ifade ettik.

10Riders Motosiklet Kulübü Başkanı Özgür Candar , duygularını şu sözlerle dile getirdi: "Şehidimiz Okan’ın motosiklet tutkunu olduğunu biliyorduk. Şehit olmadan önce ailesine ‘gelince motoru büyüteceğim’ dediğini duymak hepimizi derinden etkiledi. Şehidimizi köyüne defnettikten sonra ailesinin isteği üzerine, onun hayalini gerçekleştirmek adına istediği motosikleti mezarının başına getirdik. O günden bugüne ailesiyle bağımızı hiç koparmadık. Onlar vatan için canlarını veren kahramanlar ve geride bıraktıkları da bizim için birer emanet. Elimizden gelen her türlü desteği vermeye devam edeceğiz."

10Riders Motosiklet Kulübü olarak, bu tür etkinliklerle toplumsal dayanışma ve vatanseverlik bilincini yaygınlaştırmayı sürdüreceğiz. Şehitlerimiz ve gazilerimiz, milletimizin en değerli emanetleri olup her zaman kalbimizde ve dualarımızda yaşamaya devam edecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.