,, ,

Gaziantep’te Uzun Namlulu Silahlarla Poz Veren Şüpheliler Yakalandı

Gündem 01.10.2024 - 15:16, Güncelleme: 01.10.2024 - 15:18 1306 kez okundu.
 

Gaziantep’te Uzun Namlulu Silahlarla Poz Veren Şüpheliler Yakalandı

Gaziantep’te 26 Eylül’de uzun namlulu silahlarla poz vererek korku yaratan 12 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler, çeşitli suçlardan adli makamlara sevk edildi
Gaziantep 'te, 26 Eylül 2024 tarihinde sokakta uzun namlulu silahlarla poz vererek halk arasında korku ve panik yaratan şahıslara yönelik yapılan operasyonda, 7 şüpheli 27 Eylül 2024'te gözaltına alındı. Yapılan incelemelerde, şüphelilerin daha önce organize bir şekilde 6 silahlı baskın ve yaralama, 3 tehdit, 3 sahte kimlik kullanma suçlarına karıştıkları ortaya çıktı. Operasyonda bu kişilerle bağlantılı olduğu tespit edilen 5 şüpheli daha yakalandı. Böylece toplamda 12 şüpheli, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gözaltına alındı. Operasyon kapsamında ele geçirilenler: 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 19 adet fişek, Bir miktar uyuşturucu madde. Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurma Suçu çerçevesinde 9 farklı suç işledikleri belirlenen 12 şüpheli, adli makamlara sevk edildi.
Gaziantep’te 26 Eylül’de uzun namlulu silahlarla poz vererek korku yaratan 12 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler, çeşitli suçlardan adli makamlara sevk edildi

Gaziantep 'te, 26 Eylül 2024 tarihinde sokakta uzun namlulu silahlarla poz vererek halk arasında korku ve panik yaratan şahıslara yönelik yapılan operasyonda, 7 şüpheli 27 Eylül 2024'te gözaltına alındı. Yapılan incelemelerde, şüphelilerin daha önce organize bir şekilde 6 silahlı baskın ve yaralama, 3 tehdit, 3 sahte kimlik kullanma suçlarına karıştıkları ortaya çıktı.

Operasyonda bu kişilerle bağlantılı olduğu tespit edilen 5 şüpheli daha yakalandı. Böylece toplamda 12 şüpheli, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gözaltına alındı.

Operasyon kapsamında ele geçirilenler:

  • 1 adet ruhsatsız tabanca,
  • 1 adet ruhsatsız av tüfeği,
  • 19 adet fişek,
  • Bir miktar uyuşturucu madde.

Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurma Suçu çerçevesinde 9 farklı suç işledikleri belirlenen 12 şüpheli, adli makamlara sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.