,, ,

Haliliye Belediyesi’nden Kafe Denetimi: Hijyen ve Ruhsat Kontrolleri Sıkı Tutuluyor

Gündem 11.10.2024 - 11:12, Güncelleme: 11.10.2024 - 11:12 1287 kez okundu.
 

Haliliye Belediyesi’nden Kafe Denetimi: Hijyen ve Ruhsat Kontrolleri Sıkı Tutuluyor

Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, kafe işletmelerinde ruhsat ve hijyen denetimi yaptı. Canlı müzik mekanları kurallara uygun olmalı! Denetimler devam ediyor
Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü , akşam saatlerinde gerçekleştirdiği denetimlerde kafe işletmelerinin ruhsat ve hijyen durumlarını kontrol etti. Canlı müzik izni bulunan mekanların kurallara uygun hareket etmesi gerektiğini vurgulayan zabıta ekipleri, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla denetimlerini sürdürüyor. Zabıta ekipleri, ilçe genelindeki işletmelerde düzenli denetimler gerçekleştirirken, özellikle yoğun alışveriş yapılan alanlarda dikkatli bir gözlem yapıyor. Gece Amirliği, Bahçelievler bölgesindeki kafelerin mutfaklarını inceleyerek ürünlerin son kullanma tarihlerine baktı. Denetim sırasında herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmayan ekipler, canlı müzik izni olan işletmelerin izin belgelerini de kontrol etti. Zabıta Müdürlüğü, vatandaşların huzurunu korumak için denetimlerin devam edeceğini belirtirken, karşılaşılan sorunların “444 22 63” numaralı İletişim Merkezi aracılığıyla bildirilmesini önerdi.
Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, kafe işletmelerinde ruhsat ve hijyen denetimi yaptı. Canlı müzik mekanları kurallara uygun olmalı! Denetimler devam ediyor

Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü , akşam saatlerinde gerçekleştirdiği denetimlerde kafe işletmelerinin ruhsat ve hijyen durumlarını kontrol etti. Canlı müzik izni bulunan mekanların kurallara uygun hareket etmesi gerektiğini vurgulayan zabıta ekipleri, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla denetimlerini sürdürüyor.

Zabıta ekipleri, ilçe genelindeki işletmelerde düzenli denetimler gerçekleştirirken, özellikle yoğun alışveriş yapılan alanlarda dikkatli bir gözlem yapıyor. Gece Amirliği, Bahçelievler bölgesindeki kafelerin mutfaklarını inceleyerek ürünlerin son kullanma tarihlerine baktı. Denetim sırasında herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmayan ekipler, canlı müzik izni olan işletmelerin izin belgelerini de kontrol etti.

Zabıta Müdürlüğü, vatandaşların huzurunu korumak için denetimlerin devam edeceğini belirtirken, karşılaşılan sorunların “444 22 63” numaralı İletişim Merkezi aracılığıyla bildirilmesini önerdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.