,, ,

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Hizmet Binalarını Basına Tanıttı

Gündem 27.09.2024 - 09:20, Güncelleme: 27.09.2024 - 09:20 1464 kez okundu.
 

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Hizmet Binalarını Basına Tanıttı

T.C. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, yeni hizmet binalarını tanıttı. Fethi Sekin Trafik Parkı, Otizm Merkezi, Tenis Kulübü, Kent Meydanı ve Kadın Danışma Merkezi büyük ilgi gördü.
T.C. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel , yakın zamanda tamamlanacak olan hizmet binalarını tanıtmak amacıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi. Sabah saatlerinde başlayan etkinlikte Başkan Günel, yeni projeleri tanıtarak vatandaşlardan tam not aldı. Tanıtılan Hizmet Binaları: Fethi Sekin Trafik Parkı Otizm Merkezi Tenis Kulübü Kent Meydanı Kadın Danışma Merkezi Başkan Günel, tanıtım esnasında mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelirken büyük ilgiyle karşılandı. Vatandaşlar, yaşadıkları bölgelerle ilgili taleplerini iletme fırsatı bulurken, Başkan Günel ile fotoğraf çektirdiler. Hizmet binalarının tanıtımı sonrasında Ömer Günel, saha çalışmalarının ardından bir toplantı salonunda basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Toplantıda belediye birim müdürleri, bürokratlar ve bazı belediye meclis üyeleri de hazır bulundu. Kuşadası, Aydın ve Söke Basını da Katıldı T.C. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in hizmet binaları tanıtım programı, Kuşadası basını dışında, Söke ve Aydın başta olmak üzere çevre ilçelerden gelen basın mensupları tarafından da takip edildi. Saat 10.00'da başlayan program, basın mensupları ve vatandaşların yoğun ilgisi nedeniyle planlanan zamanın ötesine uzadı. Haber: İsteniş Hakan Tüplek
T.C. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, yeni hizmet binalarını tanıttı. Fethi Sekin Trafik Parkı, Otizm Merkezi, Tenis Kulübü, Kent Meydanı ve Kadın Danışma Merkezi büyük ilgi gördü.

T.C. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel , yakın zamanda tamamlanacak olan hizmet binalarını tanıtmak amacıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi. Sabah saatlerinde başlayan etkinlikte Başkan Günel, yeni projeleri tanıtarak vatandaşlardan tam not aldı.

Tanıtılan Hizmet Binaları:

  • Fethi Sekin Trafik Parkı
  • Otizm Merkezi
  • Tenis Kulübü
  • Kent Meydanı
  • Kadın Danışma Merkezi

Başkan Günel, tanıtım esnasında mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelirken büyük ilgiyle karşılandı. Vatandaşlar, yaşadıkları bölgelerle ilgili taleplerini iletme fırsatı bulurken, Başkan Günel ile fotoğraf çektirdiler.

Hizmet binalarının tanıtımı sonrasında Ömer Günel, saha çalışmalarının ardından bir toplantı salonunda basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Toplantıda belediye birim müdürleri, bürokratlar ve bazı belediye meclis üyeleri de hazır bulundu.

Kuşadası, Aydın ve Söke Basını da Katıldı

T.C. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in hizmet binaları tanıtım programı, Kuşadası basını dışında, Söke ve Aydın başta olmak üzere çevre ilçelerden gelen basın mensupları tarafından da takip edildi. Saat 10.00'da başlayan program, basın mensupları ve vatandaşların yoğun ilgisi nedeniyle planlanan zamanın ötesine uzadı.

Haber: İsteniş Hakan Tüplek

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.