,, ,

Netflix Dizisi Pera Palas’ta Gece Yarısı 2. Sezonu 12 Eylül'de Yayınlanacak!

Tv-Dünyası 17.07.2024 - 11:41, Güncelleme: 17.07.2024 - 11:44 9934+ kez okundu.
 

Netflix Dizisi Pera Palas’ta Gece Yarısı 2. Sezonu 12 Eylül'de Yayınlanacak!

Hazal Kaya ve Selahattin Paşalı'nın başrollerini paylaştığı Pera Palas’ta Gece Yarısı'nın 2. sezonu, 12 Eylül'de Netflix'te başlıyor. Esra ve Ahmet'in zamanda yeni bir yolculuğu, beklenmedik gelişmelerle dolu. Yönetmenliğini Emre Şahin ve Nisan Dağ'ın üstlendiği dizi, heyecan dolu anlar vaat ediyor.
Netflix, başrollerini Hazal Kaya ve Selahattin Paşalı ’nın paylaştığı Pera Palas ’ta Gece Yarısı ’nın 2. sezon yayın tarihini özel bir video ve diziden ilk karelerle duyurdu. İlk sezonu merak uyandırıcı bir finalle noktalanan, güçlü oyuncuları ve sürükleyici hikayesiyle dikkat çeken dizinin yeni sezonu, 12 Eylül’de izleyici ile buluşacak.   Yapımcılığını Karga 7, yönetmenliğini Emre Şahin ve Nisan Dağ’ın üstlendiği dizinin senaryosunu Elif Usman , Aksel Bonfil ve Ekin Akçay birlikte kaleme alıyor. Oyuncu kadrosunda Tansu Biçer ’in de yer aldığı Pera Palas’ta Gece Yarısı’na 2. sezonda Güven Murat Akpınar , Nezaket Erden ve Tülin Özen gibi sevilen isimler, sürpriz karakterlerle dahil oluyor.    Esra’nın annesini bulmak üzere bu kez 1941’e giden Esra ve Ahmet, zamanda yeni bir karışıklığa neden olurken; aşkının izini süren Halit’in beklenmedik gelişi, işleri iyice içinden çıkılmaz hale getirir. Zamanda yepyeni bir yolculuk ve heyecan dolu anlarla Pera Palas’ta Gece Yarısı, 2. sezonuyla tüm dünya ile aynı anda 12 Eylül’de sadece Netflix’te.                                                                                                  Pera Palas’ta Gece Yarısı 2. Sezon Hakkında: 1995 yılında, kendisine ait 1940’larda çekilmiş bir bebeklik fotoğrafı bulan Esra, annesinin ve ailesinin kim olduğunu öğrenmek için geçmişe dönmeyi kafasına koyar. Ahmet'in zamanla oynamamak gerektiği uyarıları Esra’yı durdurmaya yetmez ve ikili 1941 yılında kendilerini yeni bir serüvenin içinde bulurlar. Esra annesinin izini sürerken, Ahmet ise tarihin akışını değiştirdiklerini fark eder. Zamanda bir kırılmaya neden olan Esra ve Ahmet’in bir de davetsiz misafiri vardır. Zaman yolculuğunu keşfeden Halit de, aşkının peşinden 1919 yılından 1941’e gelmiştir. Başları yeterince dertte olan ikilinin karşısına bir de Halit’in çıkması, işlerin daha da karışmasına yol açar.                                                                                               Yönetmenler:  Emre Şahin & Nisan Dağ   Senaristler:  Elif Usman & Aksel Bonfil (5. ve 7. bölüm) & Ekin Akçay (6. ve 8. bölüm)   Yapım Şirketi: Karga 7   Oyuncular:  Hazal Kaya , Selahattin Paşalı , Tansu Biçer , Güven Murat Akpınar , Nezaket Erden , Tülin Özen , Erol Babaoğlu , Nergis Öztürk , Nihal Koldaş , Osman Albayrak , Tuğba Çom, Yasemin Szawlowski, Furkan Kalabalık, Haydar Şahin, Bilgesu Akın, Tülin Ece Giurioli, Şafak Topal, Daniel Copeland     Biz Kimiz? Netflix, 190’dan fazla ülkede 270 milyon kullanıcıya farklı türlerde ve dillerde dizi, film, oyun ve çok daha fazlasını sunan dünyanın lider eğlence platformudur. Üyelerimiz sunduğumuz sonsuz seçenek arasında arzu ettiklerini istedikleri zaman, istedikleri yerde, istedikleri kadar izlemenin, duraklatıp kaldıkları yerden devam etmenin keyfini çıkarır; gönüllerince oyun oynayabilir ve üyelik planlarını diledikleri zaman değiştirebilir.
Hazal Kaya ve Selahattin Paşalı'nın başrollerini paylaştığı Pera Palas’ta Gece Yarısı'nın 2. sezonu, 12 Eylül'de Netflix'te başlıyor. Esra ve Ahmet'in zamanda yeni bir yolculuğu, beklenmedik gelişmelerle dolu. Yönetmenliğini Emre Şahin ve Nisan Dağ'ın üstlendiği dizi, heyecan dolu anlar vaat ediyor.

Netflix, başrollerini Hazal Kaya ve Selahattin Paşalı ’nın paylaştığı Pera Palas ’ta Gece Yarısı ’nın 2. sezon yayın tarihini özel bir video ve diziden ilk karelerle duyurdu. İlk sezonu merak uyandırıcı bir finalle noktalanan, güçlü oyuncuları ve sürükleyici hikayesiyle dikkat çeken dizinin yeni sezonu, 12 Eylül’de izleyici ile buluşacak.

 

Yapımcılığını Karga 7, yönetmenliğini Emre Şahin ve Nisan Dağ’ın üstlendiği dizinin senaryosunu Elif Usman , Aksel Bonfil ve Ekin Akçay birlikte kaleme alıyor. Oyuncu kadrosunda Tansu Biçer ’in de yer aldığı Pera Palas’ta Gece Yarısı’na 2. sezonda Güven Murat Akpınar , Nezaket Erden ve Tülin Özen gibi sevilen isimler, sürpriz karakterlerle dahil oluyor. 

 

Esra’nın annesini bulmak üzere bu kez 1941’e giden Esra ve Ahmet, zamanda yeni bir karışıklığa neden olurken; aşkının izini süren Halit’in beklenmedik gelişi, işleri iyice içinden çıkılmaz hale getirir. Zamanda yepyeni bir yolculuk ve heyecan dolu anlarla Pera Palas’ta Gece Yarısı, 2. sezonuyla tüm dünya ile aynı anda 12 Eylül’de sadece Netflix’te.

                                                                                                

Pera Palas’ta Gece Yarısı 2. Sezon Hakkında:

1995 yılında, kendisine ait 1940’larda çekilmiş bir bebeklik fotoğrafı bulan Esra, annesinin ve ailesinin kim olduğunu öğrenmek için geçmişe dönmeyi kafasına koyar. Ahmet'in zamanla oynamamak gerektiği uyarıları Esra’yı durdurmaya yetmez ve ikili 1941 yılında kendilerini yeni bir serüvenin içinde bulurlar. Esra annesinin izini sürerken, Ahmet ise tarihin akışını değiştirdiklerini fark eder. Zamanda bir kırılmaya neden olan Esra ve Ahmet’in bir de davetsiz misafiri vardır. Zaman yolculuğunu keşfeden Halit de, aşkının peşinden 1919 yılından 1941’e gelmiştir. Başları yeterince dertte olan ikilinin karşısına bir de Halit’in çıkması, işlerin daha da karışmasına yol açar.                              

                                                            

   Yönetmenler:  Emre Şahin & Nisan Dağ

 

Senaristler:  Elif Usman & Aksel Bonfil (5. ve 7. bölüm) & Ekin Akçay (6. ve 8. bölüm)

 

Yapım Şirketi: Karga 7

 

Oyuncular:  Hazal Kaya , Selahattin Paşalı , Tansu Biçer , Güven Murat Akpınar , Nezaket Erden , Tülin Özen , Erol Babaoğlu , Nergis Öztürk , Nihal Koldaş , Osman Albayrak , Tuğba Çom, Yasemin Szawlowski, Furkan Kalabalık, Haydar Şahin, Bilgesu Akın, Tülin Ece Giurioli, Şafak Topal, Daniel Copeland

 

 

Biz Kimiz?

Netflix, 190’dan fazla ülkede 270 milyon kullanıcıya farklı türlerde ve dillerde dizi, film, oyun ve çok daha fazlasını sunan dünyanın lider eğlence platformudur. Üyelerimiz sunduğumuz sonsuz seçenek arasında arzu ettiklerini istedikleri zaman, istedikleri yerde, istedikleri kadar izlemenin, duraklatıp kaldıkları yerden devam etmenin keyfini çıkarır; gönüllerince oyun oynayabilir ve üyelik planlarını diledikleri zaman değiştirebilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.