,, ,
Kıvılcım Kalay
Köşe Yazarı
Kıvılcım Kalay
 

Ansızın

Ansızın masada adın geçti. Peçeteyi çaktırmadan yere atıp almak için eğildim. Annem ağladığımı görmesin diye.  Bir kurtarıcı aradım sonra. Çalan bir telefon, bir kapı zili, bir artçı deprem belki, kalkmak için yerimden. Kimsenin haberi yokken içimdeki depremden. Ağlamak için bir sebep mi olmalıydı. Koyverdim gitti sonra, güya haberlere ağladım, Aysel Teyzenin hayırsız gelinine, varlığı da  yokluğu da bir olan,köşeye kıvrılıp “sevin” diye mırlayan sapsarı tüylü o sokak kedisine … Ansızın masada adın geçti. Gözlerin geçti en derinlerden, beni ben yapan ne varsa geçti, sen geçtin basa basa kalbime, benden başka kimsecikler görmeden.
Ekleme Tarihi: 04 Ekim 2024 - Cuma

Ansızın

Ansızın masada adın geçti. Peçeteyi çaktırmadan yere atıp almak için eğildim. Annem ağladığımı görmesin diye. 
Bir kurtarıcı aradım sonra. Çalan bir telefon, bir kapı zili, bir artçı deprem belki, kalkmak için yerimden. Kimsenin haberi yokken içimdeki depremden.
Ağlamak için bir sebep mi olmalıydı. Koyverdim gitti sonra, güya haberlere ağladım, Aysel Teyzenin hayırsız gelinine, varlığı da  yokluğu da bir olan,köşeye kıvrılıp “sevin” diye mırlayan sapsarı tüylü o sokak kedisine …
Ansızın masada adın geçti. Gözlerin geçti en derinlerden, beni ben yapan ne varsa geçti, sen geçtin basa basa kalbime, benden başka kimsecikler görmeden.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Yazıları

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.