,, ,

AB Erasmus ‘EU RIDE’ Spor Projesi: 2 Yıllık Yoğun Çalışma Sona Eriyor

Gündem 30.05.2024 - 13:09, Güncelleme: 30.05.2024 - 13:09 6265+ kez okundu.
 

AB Erasmus ‘EU RIDE’ Spor Projesi: 2 Yıllık Yoğun Çalışma Sona Eriyor

Herkes için Spor Federasyonu ve AB Erasmus, ‘EU RIDE’ spor projesiyle pedallı araba kültürünü AB ülkelerinde yaygınlaştırıyor
Herkes için Spor Federasyonu ortaklığında yürütülen, Avrupa Birliği Erasmus  programı tarafından finanse edilen AB Erasmus  ‘’EU RIDE’’ spor projesi 2 yıllık yoğun bir çalışmanın ardından yarın sona eriyor. İtalya koordinatörlüğünde, 7 farklı ülkeden 8 ortakla yürütülen proje, “Pedalcar” (Pedallı araba) etkinliklerini tanıtan kuruluşların bilgi ve kapasitelerini geliştirmek,  pedallı araba bilgisini ve kültürünü proje ortağı olan ülkeler başta olmak üzere AB ülkelerinde yaygınlaştırmayı amaçlıyor.   AB ülkelerinde pedallı arabaların farklı izleyiciler ve yaş grupları arasında yaygınlaşmasını teşvik etmek ve ilgi çekici kılmak  amacıyla hayata geçirilen  bir önceki proje "Ride to Learn in Europe"un  devamı  olan “EU RIDE” projesinin  Türkiye ayağı 1 Haziran 2022’de Ankara’da başladı.   2 yıl süren projede, ortak ülkelerin  ev sahipliğinde yapılan toplantılar, seminerler, pedalcar etkinlikleri katılımcılardan büyük ilgi gördü.  Projenin önemli paydaşları olan mesleki teknik okullar, STK’ler, yerel yönetimler ve ilgili diğer kurumlar yapılan etkinliklerle pedalcar hakkında bilgi sahibi oldu ve projenin sürdürülebilirliği noktasında işbirliği yapmaya kara verdiler. Proje ile ilgili bilgi ve etkinlikleri, pedalcar üretimini, yarışları hakkında detayları aşağıda yer alan sosyal medya hesaplarından ulaşabilirsiniz.
Herkes için Spor Federasyonu ve AB Erasmus, ‘EU RIDE’ spor projesiyle pedallı araba kültürünü AB ülkelerinde yaygınlaştırıyor
Herkes için Spor Federasyonu ortaklığında yürütülen, Avrupa Birliği Erasmus  programı tarafından finanse edilen AB Erasmus  ‘’EU RIDE’’ spor projesi 2 yıllık yoğun bir çalışmanın ardından yarın sona eriyor.
İtalya koordinatörlüğünde, 7 farklı ülkeden 8 ortakla yürütülen proje, “Pedalcar” (Pedallı araba) etkinliklerini tanıtan kuruluşların bilgi ve kapasitelerini geliştirmek,  pedallı araba bilgisini ve kültürünü proje ortağı olan ülkeler başta olmak üzere AB ülkelerinde yaygınlaştırmayı amaçlıyor.
 
AB ülkelerinde pedallı arabaların farklı izleyiciler ve yaş grupları arasında yaygınlaşmasını teşvik etmek ve ilgi çekici kılmak  amacıyla hayata geçirilen  bir önceki proje "Ride to Learn in Europe"un  devamı  olan “EU RIDE” projesinin  Türkiye ayağı 1 Haziran 2022’de Ankara’da başladı.
 
2 yıl süren projede, ortak ülkelerin  ev sahipliğinde yapılan toplantılar, seminerler, pedalcar etkinlikleri katılımcılardan büyük ilgi gördü.  Projenin önemli paydaşları olan mesleki teknik okullar, STK’ler, yerel yönetimler ve ilgili diğer kurumlar yapılan etkinliklerle pedalcar hakkında bilgi sahibi oldu ve projenin sürdürülebilirliği noktasında işbirliği yapmaya kara verdiler.
Proje ile ilgili bilgi ve etkinlikleri, pedalcar üretimini, yarışları hakkında detayları aşağıda yer alan sosyal medya hesaplarından ulaşabilirsiniz.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.