,, ,

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan İnsan Hakları Eğitimi Programında Önemli Açıklamalar

Siyaset 05.08.2024 - 13:23, Güncelleme: 05.08.2024 - 13:23 10350+ kez okundu.
 

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan İnsan Hakları Eğitimi Programında Önemli Açıklamalar

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İnsan Hakları Eğitim Programı’nda yargı reformu ve insan hakları eylem planını tanıttı.
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç , AK Parti İnsan Hakları Başkanlığı tarafından düzenlenen "İnsan Hakları Eğitim Programı"na katıldı. Bakan Tunç, programda yaptığı konuşmada insan haklarını, temel hak ve özgürlükleri merkeze alarak yürüttükleri çalışmalar hakkında kapsamlı bir sunum gerçekleştirdi. Bakan Tunç, hazırlıkları devam eden Yargı Reformu Strateji Belgesi ve İnsan Hakları Eylem Planı hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Hukukun üstünlüğünü koruyacak, adalete olan güveni daha da artıracak, insan hakları ile temel hak ve özgürlükleri en yüksek seviyede tesis edecek adımları kararlılıkla atmaya devam edeceklerini vurguladı. Tunç, "İnsan haklarını korumak ve geliştirmek, adaletin sağlanmasında vazgeçilmez bir unsur. Bu doğrultuda, ülkemizde hukukun üstünlüğünü güçlendirecek adımlar atıyoruz. Yargı Reformu Strateji Belgemiz ve İnsan Hakları Eylem Planımız, bu alandaki kararlılığımızın en somut göstergeleridir" dedi. Program, insan hakları eğitimi ve bilinçlendirme çalışmaları açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi. Bakan Tunç'un açıklamaları, katılımcılar tarafından büyük ilgiyle karşılandı ve insan hakları konusunda atılacak yeni adımların merakla beklendiği ifade edildi.
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İnsan Hakları Eğitim Programı’nda yargı reformu ve insan hakları eylem planını tanıttı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç , AK Parti İnsan Hakları Başkanlığı tarafından düzenlenen "İnsan Hakları Eğitim Programı"na katıldı. Bakan Tunç, programda yaptığı konuşmada insan haklarını, temel hak ve özgürlükleri merkeze alarak yürüttükleri çalışmalar hakkında kapsamlı bir sunum gerçekleştirdi.

Bakan Tunç, hazırlıkları devam eden Yargı Reformu Strateji Belgesi ve İnsan Hakları Eylem Planı hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Hukukun üstünlüğünü koruyacak, adalete olan güveni daha da artıracak, insan hakları ile temel hak ve özgürlükleri en yüksek seviyede tesis edecek adımları kararlılıkla atmaya devam edeceklerini vurguladı.

Tunç, "İnsan haklarını korumak ve geliştirmek, adaletin sağlanmasında vazgeçilmez bir unsur. Bu doğrultuda, ülkemizde hukukun üstünlüğünü güçlendirecek adımlar atıyoruz. Yargı Reformu Strateji Belgemiz ve İnsan Hakları Eylem Planımız, bu alandaki kararlılığımızın en somut göstergeleridir" dedi.

Program, insan hakları eğitimi ve bilinçlendirme çalışmaları açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi. Bakan Tunç'un açıklamaları, katılımcılar tarafından büyük ilgiyle karşılandı ve insan hakları konusunda atılacak yeni adımların merakla beklendiği ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.