,, ,

Adli Tıp, 8 Yaşındaki Narin’in Ölüm Nedenini Açıkladı: Boğularak Öldürüldü

Gündem 17.09.2024 - 15:52, Güncelleme: 17.09.2024 - 15:52 3220 kez okundu.
 

Adli Tıp, 8 Yaşındaki Narin’in Ölüm Nedenini Açıkladı: Boğularak Öldürüldü

Adli Tıp Kurumu, 8 yaşındaki Narin’in boğularak hayatını kaybettiğini açıkladı. Otopsi sırasında 91 doku örneği alındı
8 yaşındaki Narin ’in ölümüne ilişkin Adli Tıp Kurumu 'nun hazırladığı rapor, küçük kızın boğularak hayatını kaybettiğini ortaya koydu. Raporda, boyun ön kas grubu ve çene altında kanama izleri tespit edildiği belirtildi. 91 Örnek Alındı Narin’in otopsi işlemleri sırasında 91 doku örneği alındı. Bu örnekler, istismar da dahil olmak üzere her türlü olası suçu aydınlatacak şekilde toplandı. Ancak cesette ciddi çürüme belirtileri olduğu, bu durumun incelemeleri zorlaştırdığı ifade edildi. Kesici veya Ateşli Silah Yaralanması Yok Raporda, çocuğun bedeninde kesici ya da delici bir alet yaralanmasına ya da ateşli silah izine rastlanmadığı belirtildi. Ayrıca iç kanamaya dair bir bulguya da ulaşılamadı. Çürüme Nedeniyle Ölüm Zamanı Saptanamadı Cesetteki çürümenin ileri düzeyde olması nedeniyle Narin’in kesin ölüm zamanının tespit edilemediği bildirildi. İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderilen doku örneklerinin incelemesiyle kesin ölüm nedeninin belirleneceği ifade edildi. Narin’in ölümüne dair cinsel istismar olup olmadığı, ne kadar süre su altında kaldığı ve vücudundaki kırıkların nasıl oluştuğu soruları, devam eden otopsi raporu incelemeleriyle netlik kazanacak.
Adli Tıp Kurumu, 8 yaşındaki Narin’in boğularak hayatını kaybettiğini açıkladı. Otopsi sırasında 91 doku örneği alındı

8 yaşındaki Narin ’in ölümüne ilişkin Adli Tıp Kurumu 'nun hazırladığı rapor, küçük kızın boğularak hayatını kaybettiğini ortaya koydu. Raporda, boyun ön kas grubu ve çene altında kanama izleri tespit edildiği belirtildi.

91 Örnek Alındı

Narin’in otopsi işlemleri sırasında 91 doku örneği alındı. Bu örnekler, istismar da dahil olmak üzere her türlü olası suçu aydınlatacak şekilde toplandı. Ancak cesette ciddi çürüme belirtileri olduğu, bu durumun incelemeleri zorlaştırdığı ifade edildi.

Kesici veya Ateşli Silah Yaralanması Yok

Raporda, çocuğun bedeninde kesici ya da delici bir alet yaralanmasına ya da ateşli silah izine rastlanmadığı belirtildi. Ayrıca iç kanamaya dair bir bulguya da ulaşılamadı.

Çürüme Nedeniyle Ölüm Zamanı Saptanamadı

Cesetteki çürümenin ileri düzeyde olması nedeniyle Narin’in kesin ölüm zamanının tespit edilemediği bildirildi. İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderilen doku örneklerinin incelemesiyle kesin ölüm nedeninin belirleneceği ifade edildi.

Narin’in ölümüne dair cinsel istismar olup olmadığı, ne kadar süre su altında kaldığı ve vücudundaki kırıkların nasıl oluştuğu soruları, devam eden otopsi raporu incelemeleriyle netlik kazanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.