,, ,

Adriyatik Ligi Finalinde Skandal: Nunnally Yumruk Attı, Diskalifiye Edildi!

Spor 20.05.2024 - 13:17, Güncelleme: 20.05.2024 - 13:17 21113+ kez okundu.
 

Adriyatik Ligi Finalinde Skandal: Nunnally Yumruk Attı, Diskalifiye Edildi!

Adriyatik Ligi final serisinde skandal! Kızılyıldız ve Partizan arasında gerginlik yaşandı. James Nunnally, Stefan Lazarevic’e yumruk attı ve diskalifiye edildi
  Adriyatik Ligi final serisinin üçüncü maçı öncesi skandal bir olay yaşandı. Kızılyıldız 'ın 2-0 önde olduğu ve bu akşam kazanması halinde şampiyon olacağı maç için iki takım Stark Arena 'da karşı karşıya geldi. Kızılyıldız'ın resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre, maçtan önce soyunma odası koridorunda iki takım arasında gerginlik yaşandı. Bu gerginlik sırasında Partizan'dan Amerikalı basketbolcu James Nunnally , Kızılyıldız oyuncusu Stefan Lazarevic 'in yüzüne yumruk attı. Olayı gören güvenlik görevlileri müdahale ederek kavgayı yatıştırdı. Yaşanan olay sonrasında Kızılyıldız, James Nunnally'nin final serisinden diskalifiye edilmesini talep etti. Adriyatik Ligi yönetimi olayla ilgili inceleme başlattı ve Nunnally'ye diskalifiye cezası verildi. Kızılyıldız bu akşam saat 20:00'de Stark Arena'da Partizan'ı konuk edecek. Maçı kazanan takım Adriyatik Ligi şampiyonu olacak.
Adriyatik Ligi final serisinde skandal! Kızılyıldız ve Partizan arasında gerginlik yaşandı. James Nunnally, Stefan Lazarevic’e yumruk attı ve diskalifiye edildi

 

Adriyatik Ligi final serisinin üçüncü maçı öncesi skandal bir olay yaşandı. Kızılyıldız 'ın 2-0 önde olduğu ve bu akşam kazanması halinde şampiyon olacağı maç için iki takım Stark Arena 'da karşı karşıya geldi.

Kızılyıldız'ın resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre, maçtan önce soyunma odası koridorunda iki takım arasında gerginlik yaşandı. Bu gerginlik sırasında Partizan'dan Amerikalı basketbolcu James Nunnally , Kızılyıldız oyuncusu Stefan Lazarevic 'in yüzüne yumruk attı. Olayı gören güvenlik görevlileri müdahale ederek kavgayı yatıştırdı.

Yaşanan olay sonrasında Kızılyıldız, James Nunnally'nin final serisinden diskalifiye edilmesini talep etti. Adriyatik Ligi yönetimi olayla ilgili inceleme başlattı ve Nunnally'ye diskalifiye cezası verildi.

Kızılyıldız bu akşam saat 20:00'de Stark Arena'da Partizan'ı konuk edecek. Maçı kazanan takım Adriyatik Ligi şampiyonu olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.